ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 520€ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 8 μέρες τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη με απευθείας πτήσεις από Αθήνα και διαμονή σε διαμέρισμα με πολύ καλές κριτικές κοντά στο Μανχάταν. Τελική τιμή 520€ αεροπορικά και διαμονή.

Ημερομηνίες:

19/09 - 23/09 (5 μέρες, 435€)
19/09 - 25/09 (7 μέρες, 500€)
19/09 - 26/09 (8 μέρες, 520€)
24/09 - 29/09 (6 μέρες, 475€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (24/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Alitalia υπό την διαχείρηση της Delta airlines με απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς το βασικό αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και κοστίζουν μόλις 280€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες.  Κράτηση θα κάνετε μέσω της Skyscanner και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς ή απευθείας από το petas.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - JFK 19/09 - 14:30
JFK - Αθήνα 26/09 - 19:47

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή με ρόδες μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μεσαία τσάντα πλάτης.





ΔΙΑΜΟΝΗ
Η καρδιά της Νέας Υόρκης χτυπάει στο Μανχάταν γύρω από την time square και το Central Park. Η διαμονή σε αυτές τις περιοχές είναι πανάκριβη και απλησίαστη για τους περισσότερους για αυτό θα προτείνουμε διαμονή σε Airbnb γύρω από αυτές αυτές τις περιοχές.

*Για όσους δεν γνωρίζουν τα Airbnb είναι διαμερίσματα τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα νοικιάζουν σε τουρίστες σε πολύ πιο οικονομικές τιμές  από τα ξενοδοχεία και τα περισσότερα διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού όπως κουζίνα κτλ.

Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος στην Airbnb μπορείς να κανεις εύκολα εγγραφή εδώ και να κερδίσεις  25€ έκπτωση στη πρώτη κράτηση.

AIRBNB ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Το Airbnb που προτείνουμε παρακάτω έχει πολύ καλές κριτικές και βρίσκεται στη δυτική Νέα Υόρκη στη περιοχή του New Jersey μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την στάση του λεωφορείου το οποίο σας πάει στο κεντρικό Μανχάταν και σε περιοχές όπως η time square σε περίπου 20 λεπτά. Το διαμέρισμα διαθέτει ενα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ιδιωτικό μπανιο και κουζίνα. Η τελική τιμή του μαζί με τις προμήθειες και τους φόρους είναι στα 485€ για 8 βραδια και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα. (Η τιμή αυτή αφορά 2 άτομα)








Παρακάτω θα σας προτείνουμε ένα ακόμη Airbnb στην ίδια περιοχή με το παραπάνω. Διαθέτει ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα καναπέ κρεβάτι στο σαλόνι και κουζίνα. Η τελική τιμή του μαζί με τις προμήθειες και τους φόρους είναι στα 504€ για 8 βραδια και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα χωρίς παραπάνω χρέωση.






ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Αν πάλι προτιμάτε να μείνετε σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν μια πολύ καλή επιλογή είναι το 4 αστέρων Hotel Lucerne το οποίο βρίσκεται μόλις 800μ. μακριά από το Central Park. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πολυτελή προϊόντα περιποίησης και ιδιωτικό μπανιο. Η τιμή του για 8 βραδια είναι στα 1959€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 560€
•Airbnb: 485€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1045€ / 2 = 522,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال