ΚΡΗΤΗ 190€ (ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Βρες μας εδώ

Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου Κρήτης με διαμονή σε εξοχική κατοικία μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Τελική τιμή 190€ για ακτοπλοϊκά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Η τιμή βασίζεται με βάση τα δυο άτομα, αν πάτε τέσσερα άτομα η τιμή μπορεί να βγει ακόμα χαμηλότερα, στα 120€ το άτομο για ακτοπλοϊκά και διαμονή.

Διαθέσιμες ημερομηνίες σε αυτή την τιμή θα βρείτε για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οποιαδήποτε ημερομηνία επιθυμείτε και ανάλογα την διαθεσιμότητα της κατοικίας που σας προτείνουμε.

Το Παλαιόκαστρο είναι ήσυχος παραθαλάσσιος οικισμός σε απόσταση  8 χλμ. δυτικά του Ηρακλείου. Η τοποθεσία του είναι ιδανική αν θέλετε να εξερευνήσετε όλη την Κρήτη καθώς βρίσκεται ακριβώς στη μέση του νησιού. Η μικρή πανέμορφη παραλία του συνδυάζει τα βότσαλα στην δεξιά πλευρά και την αμμουδιά στην αριστερή, επίσης μένει ανεπηρέαστη από τους ισχυρούς βόρειους ανέμους της περιοχής.

Αξιοθέατα που θα δείτε στην περιοχή είναι το φρούριο Παλαιοκάστρου το οποίο χτίστηκε τον 15ο αιώνα, το φαράγγι του Παλαιοκάστρου το οποίο ξεκινάει σε απόσταση 500μ. από την παραλία, την ενετική Ασβεστοκάμινος Παλαιοκάστρου, την ενετική εκκλησιά Κερά Σπηλιώτισσα και τις σπηλιές του Παλαιοκάστρου. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΆ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι με την ANEK με αναχώρηση αργά το βράδυ και άφιξη νωρίς το πρωί και έχουν σταθερό κόστος απλής μετάβασης 52€ με επιστροφή το άτομο για οποιαδήποτε ημερομηνία εσείς επιθυμείτε. Κράτηση μπορείτε να κάνετε μέσω  της ιστοσελίδας letsferry.gr

Παράδειγμα:

Πειραιάς - Ηράκλειο 26/11, 21:00 - 06:00
Ηράκλειο - Πειραιάς 01/08, 21:00 - 06:00

*Αν θέλετε να πάρετε μαζί σας και ένα ΙΧ αυτοκίνητο το κόστος του είναι στα 100€ με επιστροφή.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Villa Erato είναι μια εξοχική κατοικία όπου θα σας κάνει να αισθανθείτε απευθείας το φιλικό περιβάλλον και την ζεστασία της Κρητικής φιλοξενίας. Βρίσκεται στο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου Κρήτης, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την παραλία. Η τοποθεσία του είναι ιδανική αν θέλετε να εξερευνήσετε όλη την Κρήτη με αυτοκίνητο καθώς βρίσκεται ακριβώς στη μέση του νησιού. Είναι εξοπλισμένο με οτιδήποτε χρειαστείτε κατά την διάρκεια των διακοπών σας, όπως κλιματισμός, κουζίνα, ψησταρία αλλά και ένα υπέροχο πετρόχτιστο τζάκι και μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. 
Ο ιδιοκτήτης του προσφέρει 30% αποκλειστική έκπτωση, από 100€ που είναι η κανονική τιμή του σε ιστοσελίδες καταχώρησης καταλυμάτων, η τιμή του για τους αναγνώστες μας είναι στα 70€ η βραδιά.
Κράτηση θα κάνετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 695 6005627













ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (5 μέρες, 4 βράδια)
•Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: 104€
•Διαμονή: 280€
•ΣΥΝΟΛΟ: 384€ / 2 = 192€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال