ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 330€ (ΙΟΥΛΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 6 μέρες τέλη Ιουλίου στο Άμστερνταμ με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων. Τελική τιμή 330€ αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Οι ημερομηνιες 26/07 με 31/07

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (09/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθείας πτήσεις με την KLM και κοστίζουν 118€ με επιστροφή το άτομο.  Κράτηση θα κάνετε μέσω του Skyscanner.com και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Άμστερνταμ 26/07 - 06:00
Άμστερνταμ - Αθήνα 31/07 - 20:55 

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται  μια χειραποσκευή με ρόδες μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης. 





ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Citiez Hotel Amsterdam είναι 3* και βρίσκεται 30 λεπτά μακριά με το τραμ από το κεντρο της πολης. Όλα τα δωμάτια με θέμα την πόλη έχουν πανοραμικά παράθυρα, κλιματισμό και άνετα κρεβάτια. Περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και θυρίδα ασφαλείας. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο είναι στα 426€ για 5 βράδια.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.







ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 236€
•Ξενοδοχείo: 426€
•ΣΥΝΟΛΟ: 662€ / 2 = 331€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال