ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ 350€ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Βρες μας εδώ

Ταξιδέψτε για 9 μέρες τον Αύγουστο στη Βουδαπέστη, την Πράγα παι την Βιέννη με διαμονή σε ξενοδοχεία 3* κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 350€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 10/08 με 18/08 

Θα μείνετε τρία βράδια στη Βουδαπέστη, τρία βραδια στη Πράγα και δυο βράδια στη Βιέννη. 

Από Θεσσαλονίκη θα πάτε αεροπορικώς στη Βουδαπέστη και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Βιέννη. Η διαδρομή Βουδαπέστη προς Πράγα είναι επίσης με αεροπλάνο ενώ η διαδρομή από Πράγα προς Βιέννη είναι οδικώς με λεωφορείο και διάρκεια περίπου 4ω30λ.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (24/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι δεν είναι ομαδικό, αλλά ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και την Wizzair και κοστίζουν 129€ και για τις τρεις πτήσεις.

Θα κάνετε τρεις διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη 10/08 - 14:00

Βουδαπέστη - Πράγα 13/08 - 15:10

Βιέννη - Θεσσαλονίκη 18/08 - 18:25

*Απο Πράγα προς Βιέννη θα πάτε οδικώς με λεωφορείο, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω.

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια δεύτερη μεγάλη χειραποσκευή έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης για κάθε πτήση και συνολικό κόστος περίπου 37€ και για τις τρεις πτήσεις.








Πράγα προς Βιέννη με λεωφορείο
Απο Πράγα προς Βιέννη θα πάτε οδικώς με λεωφορείο με διάρκεια διαδρομής 4ω30λ και κόστος από 15€ η διαδρομή. Κράτηση θα κάνετε από την Flixbus.com

Παράδειγμα:

Prague - Vienna 16/08 - 06:40

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο σταθμός αναχώρησης θα αναζητήσετε το όνομα του σταθμού στα google maps π.χ. Prague main railway station





ΔΙΑΜΟΝΗ


Βουδαπέστη

Το Hotel Gloria είναι 3* και βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση 800μ. από το σταθμό Nagyvárad tér της γραμμής M3 του μετρό όπου μπορείτε να φτάσετε στο κέντρο της Βουδαπέστης σε 4 στάσεις, 10 λεπτά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 171€ για ένα δίκλινο δωμάτιο. 


Check in 10/08, Check out 13/08


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.

*Σε περίπτωση που τα δωμάτια εξαντληθούν άλλη μια οικονομική επιλογή είναι και το Hunguest Hotel Millennium 3*



Πράγα 
Το πρόσφατα ανακαινισμένο Hotel Mars είναι 3* και βρίσκεται σε μια καταπράσινη κατοικημένη περιοχή της Πράγας, 15 λεπτά με το τραμ από το κέντρο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 109€ για ένα δίκλινο δωμάτιο. 

Check in 13/08, Check out 16/08


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



Βιέννη
Το 7 Days Premium Hotel είναι 3* και  βρίσκεται στην περιοχή Meidling, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό Am Schöpfwerk του υπόγειου σιδηρόδρομου και 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Βιέννης. Τα μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 111€ για εμα δίκλινο δωμάτιο.

Check in 16/08, Check out 18/08


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 258€
•Λεωφορείο: 30€
•Ξενοδοχείo: 391€
•ΣΥΝΟΛΟ: 679€ / 2 = 339,50€ το άτομο

Σε περίπτωση που επιλέξετε και την δεύτερη μεγάλη χειραποσκευή η τελική τιμή βγαίνει περίπου  375€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال