ΠΑΛΕΡΜΟ 90€ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Βρες μας εδώ

Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Σεπτέμβριο στο Παλέρμο, με διαμονή σε διαμέρισμα με εξαιρετικές κριτικές κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή μόλις 90€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

16/09 - 19/09 (4 μέρες ,90€)
23/09 - 26/09 (4 μέρες ,90€)
26/09 - 30/09 (5 μέρες ,130€)

Λίγα λόγια για το Παλέρμο
Το Παλέρμο είναι η πρωτεύουσα της Σικελίας, μια πόλη κτισμένη σε μαγευτική τοποθεσία στη βορειοδυτική ακτή της Σικελίας. Ξεκινήστε την περιπλάνησή σας από την πόλη, που διατηρεί αναλλοίωτη την ομορφιά των περασμένων μεγαλείων του και δοκιμάστε την Σικελιάνικη κουζίνα που θα σας μαγέψει σίγουρα.

Από Παλέρμο μπορείτε να πάτε με τρένο ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να εξερευνήσετε τις γύρω περιοχές όπως:

Το Cefalu, για να δείτε από κοντά τον επιβλητικό βράχο La Rocca, ένα από τα πιο πολύ φωτογραφισμένα θέματα της Σικελίας αλλά και να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά της πόλης.

Το Mondello μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού και βρίσκεται μόλις 13χλμ μακριά από το Παλέρμο. Οι τιρκουάζ αποχρώσεις των νερών και η μεγάλη αμμουδερή παραλία είναι χαρακτηριστικά του Mondello, αλλά πραγματικό σήμα κατατεθέν είναι οι υπέροχες βίλες art nouveau, που προσθέτουν ένα μοναδικό class. 

Ο Ακράγαντας (Agrigento) όπου θα δείτε ένα από τους επιβλητικότερους δωρικούς ναούς σε όλη τη Μεσόγειο, ο ναός της Ομόνοιας στον Ακράγαντα όπου υπενθυμίζει τη βαθιά ελληνικότητα της Σικελίας.


*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν από 46€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Παλέρμο 16/09 - 06:30
Παλέρμο - Αθήνα 19/09 - 15:15

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση 





ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Casa Antadia 25 διαθέτει εξαιρετικές κριτικές και βρίσκεται 2χλμ μακριά από το κέντρο του Παλέρμο και τον καθεδρικό ναό. Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 93€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.








...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (19/07 - 21/07)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 92€
•Ξενοδοχείo: 93€
•ΣΥΝΟΛΟ: 185€ / 2 = 92,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال