ΒΕΝΕΤΙΑ 196€ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

 

Ταξιδέψτε τον Νοέμβριο για μια ρομαντική απόδραση στη πανέμορφη Βενετία με τελική τιμή 196€ αεροπορικά + ξενοδοχείο με όλους τους φόρους.

Ημερομηνίες έχει για όλο τον Νοέμβριο με αναχώρηση Δευτέρα και επιστροφή Σάββατο.

7/11 με 12/11 
14/11 με 19/11 
21/11 με 26/11 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Alitalia με ανταπόκριση στη Ρώμη με μικρή αναμονή και κοστίζουν 192€ και για τα 2 άτομα (96€ το άτομο)

Η κράτηση θα πρέπει να γίνει απο το pamediakopes.gr ή τηλεφωνικά στο  801 11 333 22 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το ξενοδοχείο που έχουμε επιλέξει  βρίσκεται στο Μεστρε ,λίγο έξω απο την Βενετία ,δεν είναι στα μικρά νησάκια της Βενετίας.Τα ξενοδοχεία εκεί εκτός απο πανάκριβα είναι και πολύ παλιά,δεν αξίζει να μείνει κανείς ,συν ότι η Βενετία έχει μια περίεργη μυρωδιά απο τα κανάλια.Παρόλα αυτά έχουμε διαλέξει και ενα ξενοδοχείο μεσα στη Βενετία.

Μέστρε
 
 Hotel Aurora
200€/5νύχτες (100€ το άτομο)

Το Hotel Aurora είναι 3 αστέρων και βρίσκεται ακριβώς μπροστά από μια στάση λεωφορείου που προσφέρει απευθείας συνδέσεις με τη Βενετία. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Venezia Mestre απέχει 2 χιλιόμετρα. Διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με τηλεόραση.

Το Aurora Hotel, στην καρδιά του Mestre, περιβάλλεται από καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια. Η Βενετία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη λιμνοθάλασσα.

Τα δωμάτια στο Aurora διαθέτουν μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Πρωινό σερβίρεται καθημερινά και περιλαμβάνει γλυκές και αλμυρές γεύσεις, καθώς και φρέσκα γλυκίσματα.

Το ξενοδοχείο είναι εύκολα προσβάσιμο με το λεωφορείο από το Αεροδρόμιο Marco Polo.

Βενετία κέντρο
 
Cà Del Dose
219€/5νύχτες (110€ το άτομο)

Το Cà Del Dose βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Βενετίας, μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια από την πλατεία του Αγίου Μάρκου. Προσφέρει κομψά δωμάτια με χρυσά κεφαλάρια και φωτιστικά από γυαλί Murano. Διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση LCD.

Με το βαπορέτο (πλωτό λεωφορείο) μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο σιδηροδρομικό σταθμό Santa Lucia και στη στάση του λεωφορείου για το αεροδρόμιο στην Piazzale Roma.

*Η τελική τιμή αν επιλέξετε αυτό το ξενοδοχείο διαμορφώνεται στα 206€

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 192€
•Ξενοδοχείο για 2 νύχτες: 200€
ΣΥΝΟΛΟ 392€ / 2 = 196€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μόνο μια χειραποσκευή 8 κιλών.

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Πιθανές εκπτώσεις στο ξενοδοχείο θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στο booking ή εγγραφή αν δεν είστε εγγεγραμμένος.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.
Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

Greek travelers team

 

 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال