ΜΙΛΑΝΟ ,ΒΕΝΕΤΙΑ ,ΜΠΟΛΟΝΙΑ 280€ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

 

Ταξιδέψτε αρχές Νοεμβρίου για 7 μέρες στην Ιταλία και δείτε Μιλάνο ,Βενετία και Μπολόνια ,με διαμονή σε πολυτελή  ξενοδοχεία 4 αστέρων με πρωινό.Τελική τιμή 280€ αεροπορικά + τραίνα + ξενοδοχεία μαζί με όλους τους φόρους.

Συγκεκριμένα στο Μιλάνο θα πάτε αεροπορικώς για 2 νύχτες.Βενετία με τραίνο για 3 νύχτες και Μπολόνια με τραίνο για 2 νύχτες.Αθήνα επιστρέφετε αεροπορικώς απο Μπολόνια.

Η τιμή αυτή είναι για τις  ημερομηνίες  απο 9/11 έως 16/11 αλλά μπορείτε να το προσαρμόσετε και στις ημερομηνίες που θέλετε απλά ακολουθώντας τον οδηγό αυτό.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

Οι πτήσεις με αεροπλάνο είναι δύο και κοστίζουν 41€ στο σύνολο με την Ryanair στις παρακάτω ημερομηνίες ,και η κράτηση θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά απο την ιστοσελίδα ή την mobile εφαρμογή. www.ryanair.com

Αθήνα - Μιλάνο 9/11 - 09:45 (24€)
Μπολόνια - Αθήνα 16/11 - 11:30 (17€)

 

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΡΑΙΝΑ 

Οι διαδρομές με τραίνα είναι στο σύνολο 2 ,απο Μιλάνο για Βενετία ,και απο Βενετία για Μπολόνια και κοστίζουν 20€ στο σύνολο.
Τις κρατήσεις μπορείτε να τις κάνετε απο το www.goeuro.com στις πρακάτω ημερομηνίες.

Μιλάνο - Βενετία 11/11 - 06:35 (10€)
Βενετία - Μπολόνια 14/11 - 06:57 (10€)

Απο Μιλάνο Βενετία η διάρκεια της διαδρομής είναι 2 ώρες 23 λεπτά και απο Βενετία για Μπολόνια 1 ώρα και 38 λεπτά.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 

Τα ξενοδοχεία είναι όλα 4 αστέρων και περιλαμβάνουν στη τιμή αυτή και πρωινό.
Η τοποθεσία τους είναι ιδανική καθώς βρίσκονται όλα κοντά σε σταθμούς μετρό και τραίνου και η βαθμολογία στο booking είναι πάνω απο 8.0 που σημαίνει σχεδόν άριστα.

Το ξενοδοχείο στη Βενετία δεν βρίσκεται στα κανάλια της Βενετίας  αλλά λίγο ποιο έξω στο Μέστρε ,100μ μακριά απο τον σταθμό τραίνου που σε πάει στα κανάλια  σε 10 λεπτά. 

Μιλάνο 
 
Hotel deli Arcimboldi
113€/2νύχτες (57€ το άτομο)
Check in 9/11
Check out 11/11

Το μοντέρνο 4 αστέρων Hotel degli Arcimboldi βρίσκεται στη συνοικία Bicocca-Zara του Μιλάνου, 250μ. μακριά από το σταθμό Bignami του μετρό και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. 

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και θέα στην πόλη. Επίσης περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους. 

Καθημερινά σερβίρεται πρωινό με γλυκές και αλμυρές επιλογές. 


Βενετία-Μέστρε
 
Hotel Plaza
212€/3νύχτες (106€ το άτομο)
Check in 11/11
Check out 14/11

Το Hotel Plaza είναι 4 αστέρων και βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Mestre και προσφέρει κομψά, ευρύχωρα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Η Βενετία είναι προσβάσιμη σε μόλις 10 λεπτά με το λεωφορείο ή το τρένο. 

Τα δωμάτια του Plaza διαθέτουν κλασική επίπλωση σε ζεστές αποχρώσεις. Όλα περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο με μοντέρνο ντους. Ορισμένα έχουν μαρμάρινο μπάνιο. 

Το Plaza σερβίρει πλούσιο μπουφέ πρωινού με αυγά, μπέικον, φρέσκα φρούτα και διάφορα αρτοσκευάσματα. Το εστιατόριο Soul Kitchen του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό όλη τη μέρα και προσφέρει εκλεκτό μενού με ιταλικά και διεθνή πιάτα. 


Μπολόνια 
 
Suite Hotel Elite
110€/2νύχτες (55€ το άτομο)
Check in 14/11
Check out 16/11

Το Suite Elite είναι ένα ντιζάιν ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Μπολόνια, το οποίο απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Piazza Maggiore και 8 λεπτά οδικώς από το Αεροδρόμιο Guglielmo Marconi. Τα δωμάτια προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi. Το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν γκαράζ, καθώς και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης σε κοντινή απόσταση. 

Τα δωμάτια στο Suite Hotel Elite παρέχουν κλιματισμό, κομψή επίπλωση και παρκέ δάπεδα. Καθένα περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης. 

Στην αίθουσα πρωινού Sala Fellini σερβίρεται καθημερινά πλούσιος ευρωπαϊκός μπουφές πρωινού, με ζεστά ροφήματα από το μπαρ. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους στη βεράντα Dolce Vita. 

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Μπολόνια απέχει 2χλμ., ενώ το νοσοκομείο Ospedale Maggiore είναι προσβάσιμο σε 500μ. από το ξενοδοχείο. Τα λεωφορεία για το κέντρο της πόλης κάνουν στάση σε κοντινή απόσταση.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 82€
•Τραίνα: 40€
•Ξενοδοχεία: 435€
ΣΥΝΟΛΟ 557€ / 2 = 278€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσαντα πλάτης ανά άτομο.Μπορείτε με επιπλέων 20€ στη πτήση να προσθέσετε και μια βαλίτσα 20 κιλών.

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Πιθανές εκπτώσεις στο ξενοδοχείο θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στο booking ή εγγραφή αν δεν είστε εγγεγραμμένος.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 

 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال