ΤΕΝΕΡΙΦΗ 291€ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

 Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

 

Ταξιδέψτε για 7 μέρες τον Δεκέμβριο για μια χειμωνιάτικη βουτιά  στη Τενερίφη των Καναρίων νήσων με τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες όλο το χρόνο με ενδιάμεση βόλτα σε Μιλάνο και Βερολίνο με τελική τιμή 291€ αεροπορικά και ξενοδοχεία με όλους τους φόρους.

Συγκεκριμένα το ταξίδι ειναι απο 14/12 εως 21/12.

Τενερίφη θα πάτε με ανταπόκριση απο Μιλάνο με 7 ώρες αναμονή ,ότι πρέπει για μια γρήγορη βόλτα να δείτε την πόλη ή το Μπέργαμο που είναι ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο.Θα φτάσετε  την ίδια μερα το βράδυ και θα μείνετε  για 6 νύχτες.

Αθήνα επιστρέφετε με ανταπόκριση απο Βερολίνο με 1 διανυκτέρευση στο κέντρο της πόλης.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι όλα με την Ryanair και κοστίζουν 124€ συνολικά.Οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν  κατευθείαν απο την ιστοσελίδα ή mobile εφαρμογή της Ryanair ,όλα ως απλή μετάβαση στις παρακάτω ημερομηνίες.

Αθήνα - Μιλάνο 14/10 - 09:45 (17€)
Μιλάνο - Τενερίφη 14/10 - 18:20 (35€)
Τενερίφη - Βερολίνο 20/10 - 07:05 (39€)
Βερολίνο - Αθήνα 21/10 - 16:30 (33€)

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 

Τενερίφη
 

Chayofa Country club
300€/6νύχτες (150€ το άτομο)
Check in 14/12
Check out 20/12

Το Chayofa Country Club βρίσκεται στη περιοχή Chayofa στο playa de la Americas ,την ποιο τουριστική περιοχή της νότιας Τενεριφης.Διαθέτει εξωτερική πισίνα, παιδική πισίνα και ένα χώρο χαλάρωσης μέσα σε κήπους καιείναι 5 λεπτά οδικώς από την παραλία. 

Το country club έχει μια παιδική χαρά, καθώς και μια Ακαδημία τένις, σάουνα και γυμναστήριο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιπλέον κόστος. 

Τα διαμερίσματα, στούντιο και βίλες στο Chayofa Country Club είναι μεγάλα και καλά εξοπλισμένα. Όλα τα καταλύματα διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση και ασφαλή υπηρεσία ενοικίασης. Οι κουζίνες διαθέτουν φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο, ενώ ορισμένα έχουν πλυντήρια πιάτων. 

Το κεντρικό μπαρ και το εστιατόριο προσφέρουν ζωντανή ψυχαγωγία τα τα βράδια. Υπάρχει επίσης ένα δεύτερο εστιατόριο. Το Wi-Fi είναι δωρεάν και βρίσκεται στη περιοχή του μπαρ , είναι επίσης διαθέσιμο στη ρεσεψιόν με επιπλέον κόστος.

Βερολινο 
 
Cityhostel Berlin
34€/1νύχτα (17€ το άτομο)
Check in 21/12
Check out 22/12
.
Το cityhostel Berlin στη πραγματικότητα είναι ενα hostel ξενοδοχείο το οποίο παρέχει και δίκλινα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο ,οπως είναι και το συγκεκριμένο που προτείνουμε.
Τα δωμάτια ειναι πολυ απλά παρέχοντας τα βασικά οπως θέρμανση ,ιδιωτικό μπάνιο πετσέτες κτλ.
Αυτο που το κανει όμως να ξεχωρίζει ειναι η ιδανική τοποθεσία του ,καθώς τα πάντα ειναι πολυ κοντα με τα ποδια ,συγκεκριμένα η πύλη του Βρανδεμβούργου βρίσκετε μονο 15 λεπτά μακριά.
Στο συγκεκριμένο ξενοδοχειο εχω μείνει και ο ίδιος για 2 νυχτες ,και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος σε σχέση με αυτα που πλήρωσα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
-Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισητηρια: 248€
•Ξενοδοχεία: 334€
•ΣΥΝΟΛΟ 582€/2=291€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο.Που σημαίνει πως πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στη πτήση ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε 7 ώρες για την επόμενη πτήση που σημαίνει η πιθανότητες να γίνει κατι τέτοιο ειναι ελάχιστες.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μια ώρα.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών  και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.Άν θέλετε περισσότερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε με 20€ επιπλέων στην πτήση κατά την διάρκεια κράτησης του εισιτηρίου.
Παράδειγμα μπορείτε να βάλετε μια βαλίτσα 20κιλών και οι δύο και να μοιράσετε το ποσό: 20€x4=80€ / 2 = 40€ το άτομο 

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε να βρίσκουμε περισσοτερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

Greek travelers team 

 

 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال