ΜΑΛΤΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ (6/10-12/10)

Ταξιδέψτε αρχές Οκτωβρίου (6/10-12/10) για 3 μέρες στη Μάλτα και 3 στη Βενετία με διαμονή σε ξενοδοχεία 3αστέρων με τελική τιμή 287 αεροπορικά + ξενοδοχεία με όλους τους φόρους.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι 3 στο σύνολο.Από Αθήνα-Μάλτα και Μάλτα-Βενετία ειναι με την Ryanair ,από Βενετία-Αθήνα με την Aegean ,και κοστίζουν 134€ μαζί με τους φόρους.

Αθήνα - Μάλτα 6/10 - 06:35π.μ
Μάλτα - Βενετία 9/10 - 06:50π.μ.
Βενετία - Αθήνα 12/10 - 10:25π.μ.

*Σημαντική διευκρίνηση ,οι πτήσεις προς και από Βενετία είναι σε διαφορετικά αεροδρόμια.Συγκεκριμένα απο Μάλτα προς Βενετία το αεροπλάνο προσγειώνεται στο αεροδρόμιο venice treviso, και η αναχώρηση απο Βενετία για Αθήνα απο το Venice Marco Polo.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΜΑΛΤΑ
 

Sprachcaffe international
114€/3νύχτες (57€ το άτομο)
6/10 - 9/10


Το Sprachcaffe International είναι ένα τουριστικό συγκρότημα με μοναδικά αρχιτεκτονικά στοιχεία της Μάλτας, χτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα. Στους κήπους υπάρχουν μια εξωτερική πισίνα και ένα γήπεδο βόλεϊ με άμμο

Βρίσκεται στα προάστια των κύριων τουριστικών περιοχών του St.Julian και πολύ κοντά με τα πόδια από την παραλία και το Paceville, το πιο δημοφιλές κέντρο νυχτερινής διασκέδασης της Μάλτας. 

Ο κοντινός σταθμός λεωφορείων προσφέρει απευθείας συνδέσεις με τις Sliema και Βαλέτα.

*Ο καιρός στη Μάλτα αρχές οκτωβρίου είναι ζεστός ,αν είστε τυχεροί και έχει καλή μέρα θα κάνετε και τα μπάνια σας στην πισίνα ή την θάλασσα.

ΒΕΝΕΤΙΑ
Hotel Piave
192 €/3νύχτες (96 € το άτομο)
9/10 - 12/10

Το Hotel Piave βρίσκεται στο Mestre λίγο έξω απο το ιστορικό κέντρο της Βενετίας ,περίπου 15 λεπτά με το λεωφορείο ή το τρένο. 

Το ξενοδοχείο διαθέτει μπαρ και γωνιά internet. Η ρεσεψιόν λειτουργεί όλο το 24ωρο και το προσωπικό προσφέρει χάρτες και τουριστικές πληροφορίες.
Το Piave Hotel απέχει 200μ. από το Σιδηροδρομικό Σταθμό του Mestre, ενώ τα λεωφορεία για τη Βενετία κάνουν στάση 50μ. μακριά. Από εκεί κοντά, αναχωρεί επίσης η υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο. 

*Προσοχή το ξενοδοχείο όπως λέει και η περιγραφή ποιο πάνω δεν είναι στα μικρά νησάκια της Βενετίας.Τα ξενοδοχεία εκεί εκτός απο πανάκριβα είναι και πολύ παλιά,δεν αξίζει να μείνει κανείς ,εκτός και αν διαθέτει να δώσει για 5άστερο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝHΣΕΙΣ:
-Ανάλυση τιμής
•Αεροπορικά εισιτήρια: 134€
•Ξενοδοχεία το άτομο: 153€
•ΣΥΝΟΛΟ 287€

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Τα αεροπορικά εισιτήρια θα τα κλείσετε από την ιστοσελίδα ή το mobile app της Ryanair και της Aegean
www.ryanair.com , www.aegeanair.com

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com 

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται μόνο η χειραποσκευή και μια μικρή τσάντα πλάτης κατά άτομο.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλά βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελίδα μας στο facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

Greek Travelers team
 
 
  
   
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال