Eurotour σε Ρώμη ,Παρίσι ,Πόρτο ,Λονδιλίνο ,Βερολίνο (2/11-12/11)

Κάντε ένα #eurotour τον Νοέμβριο για 10 μέρες (2/11-12/10) και δείτε Ρώμη, Παρίσι, Πόρτο, Λονδίνο, Βερολίνο απο 2 νύχτες σε κάθε μέρος σε ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων με τελική τιμή 378 αεροπορικά + ξενοδοχεία με όλους τους φόρους.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Οι πτήσεις είναι όλες με την Ryanair και κοστίζουν 130 και τα 6 αεροπορικά εισιτήρια.

Αθήνα - Ρώμη 2/11 - 07:10π.μ. (17€) 
Ρώμη - Παρίσι 4/11 - 06:30π.μ. (22€) 
Παρίσι - Πόρτο 6/11 - 10:35π.μ. (24€)
Πόρτο - Λονδίνο 8/11 - 06:30π.μ. (22€)
Λονδίνο - Βερολίνο 10/11 - 07:50 (16€) 
Βερολίνο - Αθήνα 12/11 - 06:20π.μ. (29€)


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ρώμη
Hotel Zone
80€/2νύχτες (40€ το άτομο)
2/11-4/11
http://www.booking.com/hotel/it/zoneroma.html


Το Zone Hotel είναι 4 αστέρων και απέχει 600μ. από τον σιδηροδρομικό σταθμό FR 3 Balduina της Ρώμης. Προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/ προς το κέντρο, ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, καθώς και μεγάλο, επιπλωμένο αίθριο. Παρέχεται δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.
Όλα τα κλιματιζόμενα, ευρύχωρα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά και pay-per-view κανάλια, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης.
Αυτό το μοντέρνο, ντιζάιν ξενοδοχείο περιβάλλεται από έναν ιδιωτικό κήπο και προσφέρει χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το εστιατόριο σερβίρει à la carte μενού με κλασικά ιταλικά πιάτα.
Μπορείτε να φτάσετε στο κέντρο της πόλης με την υπηρεσία μεταφοράς και με το τρένο. Η γραμμή Α του μετρό, που απέχει μόλις 3 στάσεις με το τρένο, παρέχει συνδέσεις με όλα τα σημαντικά αξιοθέατα. 

Παρίσι
ibis Paris Convention
120€/2νύχτες (60€ το άτομο)
4/11-6/11

Το ibis Paris Convention είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στα νότια του Παρισιού, μόλις 800μ. από το Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Porte de Versailles και προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν και δωρεάν Wi-Fi. Το υδάτινο πάρκο Aquaboulevard είναι 2χλμ. μακριά.
Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, ντουλάπα, επιφάνεια εργασίας και τηλέφωνο. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.
Στο ibis Paris Convention σερβίρεται καθημερινά μπουφές πρωινού. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν σνακ από το 24ωρο μπαρ ή να γευματίσουν σε κάποιο από τα εστιατόρια που θα βρουν σε μικρή απόσταση με τα πόδια.
Οι επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν χώρο φύλαξης αποσκευών. Ο σταθμός Convention του μετρό απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια και προσφέρει απευθείας πρόσβαση στην πλατεία Place de la Concorde και τη Μονμάρτρη. 

Πόρτο
Hotel Sao Jose
95€/2νύχτες (48€ το άτομο)
6/11-8/11
http://www.booking.com/hotel/pt/sao-jose-porto.html

To Sao Jose  είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης του Πόρτο, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το City Market Bolhao, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σύνδεση και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, δίπλα στον εμπορικό δρόμο Rua Santa Catarina.
Τα ευρύχωρα δωμάτια του Hotel São José έχουν παραδοσιακά έπιπλα και δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ και κλιματισμό. Ορισμένα δωμάτια περιλαμβάνουν μπαλκόνι.
Το ξενοδοχείο απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το Ribeira, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Miramar.
Το São José διαθέτει ταξιδιωτικό γραφείο για την οργάνωση εκδρομών, όπως τις Porto City Tour, Wine Cellar Tour και κρουαζιέρες στον ποταμό Douro. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Λονδίνο
Premier Inn London Orpington
116€/2νύχτες (58€ το άτομο)
8/11-10/11

Το Premier Inn London Orpington είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο προάστιο Orpington του Λονδίνου, σε απόσταση 14 λεπτών με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Απέχει 16 λεπτά με τα πόδια από τη ρωμαϊκή βίλα Crofton, 6,27χλμ. από τα σπήλαια Chistlehurst και 7χλμ. από τους Κήπους της Κατοικίας του Δαρβίνου (Down House).
Όλα τα δωμάτια αυτού του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με κανάλια Freeview, κρεβάτια Hypnos, διάφορα σκληρά και μαλακά μαξιλάρια, καθώς επίσης παροχές για τσάι/καφέ. Τα ιδιωτικά μπάνια έχουν ντους, ενώ ορισμένα διαθέτουν μπανιέρα.
Το εστιατόριο Thyme σερβίρει ένα συνδυασμό παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας.
Το Greenwich Park είναι προσβάσιμο σε 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Premier Inn London Orpington. Το Αεροδρόμιο City του Λονδίνου απέχει 25,4χλμ. και το Αεροδρόμιο Gatwick βρίσκεται σε απόσταση 45,7 χιλιομέτρων. 

Βερολίνο 

Leonardo Hotel Berlin City sad
97€/2 νύχτες (49€ το άτομο)
10/11-12/11

Αυτό το superior ξενοδοχείο 3 αστέρων βρίσκεται στην περιοχή Charlottenburg του Βερολίνου, ανάμεσα στο Εκθεσιακό Κέντρο και τον εμπορικό δρόμο Kurfürstendamm. Όλα τα δωμάτια του Leonardo Hotel είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης.
Το Leonardo Hotel Berlin προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια με παροχές για ζεστά ροφήματα, επιφάνεια εργασίας και ιδιωτικό μπάνιο. Επίσης, προσφέρεται Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.
Ένας προαιρετικός, πλούσιος μπουφές πρωινού σερβίρεται από τις 6:30 έως τις 10:30 στην πολύχρωμη αίθουσα πρωινού του Leonardo, με επιπλέον χρέωση. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν ποτά και σνακ στο Wilma’s bar/lounge με τους καλαίσθητους, μοντέρνους χώρους.
Η Deutsche Oper (λυρική σκηνή) και η εμπορική περιοχή Wilmersdorfer Straße είναι προσβάσιμες σε 5 λεπτά με τα πόδια από το Leonardo.
Το Leonardo Hotel Berlin απέχει 100μ. από το σταθμό Bismarckstraße του μετρό που παρέχει απευθείας συνδέσεις με τις πλατείες Potsdamer Platz και Alexanderplatz. Απέχει επίσης 3 λεπτά με τα πόδια από τη στάση των λεωφορείων για το αεροδρόμιο Tegel. 


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
-Ανάλυση τιμής
•Αεροπορικά εισητηρια: 130€
•Ξενοδοχεία το άτομο: 255€
•ΣΥΝΟΛΟ 385€


-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Τα αεροπορικά εισητήρια θα τα κλείσετε απο την ιστοσελίδα ή το mobile app της Ryanair ,μεμονωμένα χωρίς επιστροφή καθώς επρόκειτο για tour.
www.ryanair.com 

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε απο την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολυ πιθανό αν εχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να εχουν διαφοροποιηθεί.
Οποτε καλο ειναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατι οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται μονο η χειραποσκευή και μια μικρή τσαντα πλάτης κατα άτομο.Αν θέλετε περισσότερες αποσκευές  μπορείτε να βάλετε μια βαλίτσα 20κιλών με 20€ σε κάθε πτήση.Δηλαδη 120€/2=60€ συνολικά το άτομο.

-Το ταξιδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισητήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορει να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.


-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελίδα στο facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.
Ευχαριστούμε και καλο ταξίδι !!

Greek travelers team
Berlin
 Porto
 Rome
 Paris
 London




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال