ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 58€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016



Βόλτα στο Βουκουρέστι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο για 2 ημέρες με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με τελική τιμή 58€ αεροπορικά + ξενοδοχείο με όλους τους φόρους.

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες σε αυτή την τιμή είναι:

07/11-09/11
23/11-25/11
06/12-08/12
08/12-10/12
12/12-14/12
13/12-15/12

Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες είναι επίσης φθηνά καθώς πτήσεις έχει καθημερινά και τα αεροπορικά κοστίζουν από 20€ έως 44€ στις περισσότερες επιλογές.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair στις παραπάνω ημερομηνίες και κοστίζουν 23€ με επιστροφή και η κράτηση θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά από την ιστοσελίδα ή mobile εφαρμογή της Ryanair www.ryanair.com

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι το 4 αστέρων Central Residence Unirii και βρίσκεται στο κέντρο του Βουκουρεστίου και η τιμή του για 2 νύχτες είναι 70€ στις περοσσοτερες επιλογές.

 
Central Residence Unirii
70€/2νύχτες (35€ το άτομο)
Check in 7/11
Check out 9/11

Το κλιματιζόμενο Central Residence Unirii προσφέρει κλιματιζόμενα καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν δημόσιο χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία Piata Alba Iulia, στο κέντρο του Βουκουρεστίου.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και καναπέ, μια ξεχωριστή, λειτουργική κουζίνα και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Υπάρχει επίσης ένα μπαλκόνι με θέα στην πόλη.

Το Central Residence Unirii μπορεί να κανονίσει ενοικίαση αυτοκινήτων και υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
(07/11 έως 09/11)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 46€
•Ξενοδοχείο: 70€
ΣΥΝΟΛΟ 116€ / 2 = 58€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.Μπορείτε με επιπλέον 20€ στη πτήση να προσθέσετε και μια βαλίτσα 20 κιλών επιπλέον.

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Πιθανές εκπτώσεις στο ξενοδοχείο θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στο booking ή εγγραφή αν δεν είστε εγγεγραμμένος.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 

 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال