ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 190€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)

 

Ταξιδέψτε στο Παρίσι τον Ιανουάριο απο Θεσσαλονίκη με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με τελική τιμή 190€ αεροπορικά + ξενοδοχείο + μεταφορά απο και προς αεροδρόμιο + φόρους.

Οι ημερομηνίες είναι:
10/01 - 14/01
24/01 - 28/01

ΑΕΡΟΠΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 40€ με επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνιίες και η κράτηση θα πρέπει να γίνει απευθείας απο την ιστοσελίδα της Ryanair.

  

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο ειναι το 3 αστέρων Campanile Paris 11 και κοστίζει 224€ και για τις 4 νύχτες στις παραπάνω ημερομηνίες και η κράτηση θα πρεπει να γίνει απο το booking.com

Πιθανές εκπτώσεις θα εμφανιστούν αφου κάνετε login στην Ιστοσελιδα.

 
Campanile Paris 11
224€/4νύχτες (112€ το άτομο)

Το Campanile Paris 11 βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, μόλις 500μ. από τη διάσημη Place de la Bastille. Προσφέρει κλιματιζόμενα καταλύματα με δορυφορική τηλεόραση και παροχές για καφέ/τσάι. Ο σταθμός Chemin Vert του μετρό βρίσκεται 150μ. μακριά. 

Το Campanile Paris 11-Bastille σερβίρει πρωινό σε μπουφέ καθημερινά στην τραπεζαρία. Υπάρχουν επίσης ένα μπαρ και μια βεράντα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό πριν το δείπνο. 

Η ρεσεψιόν λειτουργεί όλο το 24ωρο και σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. 

Το Campanile Paris 11-Bastille απέχει 90μ. από το σταθμό Bréguet-Sabin του μετρό και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη ζωντανή περιοχή Marais, με πολλά εστιατόρια, καφέ και καταστήματα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 
Το αεροδρόμιο προσγείωσης στο Παρίσι είναι απο τα ποιο μακρινά του Παρισιού και βρίσκετε στο Μποβαί 87χλμ μακρια απο το κέντρο.

Το λεωφορείο που σας πάει κέντρο βρίσκεται απέξω απο το αεροδρόμιο και κοστίζει 17€ το άτομο η διαδρομή ,δηλαδή 34€ με επιστροφή με συχνότητα δρομολογίων κάθε 20 λεπτά με διάρκεια διαδρομής ειναι 55 λεπτά.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 80€
•Ξενοδοχείο: 224€
•Μεταφορές: 68€
•Φόροι ξενοδοχείου: 8€
ΣΥΝΟΛΟ 380€ / 2 = 190€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال