ΔΟΥΒΛΙΝΟ ,ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 216€ (11/12-15/12)

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016
 

Ταξιδέψτε σε Δουβλίνο και Άμστερνταμ μέσα Δεκεμβρίου για 4 μέρες με διαμονή σε ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων με τελική τιμή 216€ αεροπορικά και ξενοδοχεία.

Οι ημερομηνίες είναι 11/12 με 15/13 και θα μείνετε 2 νυχτες στο Δουβλίνο και 2 νυχτες στο Αμστερνταμ.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικα εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Transavia και κοστίζουν 126€ στο σύνολο.
Οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν απευθείας απο τις επίσημες ιστοσελίδες τους στις παρακάτω ημερομηνίε ως απλή μετάβαση.

Αθήνα - Δουβλίνο 11/12 - 14:15 (36€ Ryanair)
Δουβλίνο - Αμστερνταμ 13/12 - 11:00 (17€ Ryanair)
Άμστερνταμ - Αθήνα 15/12 - 15:50 (73€ Transavia)

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Τα ξενοδοχεία είναι 4 αστέρων στο Δουβλίνο και 3 αστέρων στο Αμστερνταμ.Οι τιμη τους ειναι κάτω απο 100€ και για τις δυο νυχτες στο σύνολο και οι κρατήσεις θα πρεπει να γίνουν μέσω του booking.com

*Πιθανες εκπτώσεις θα εμφανιστούν αφου κάνετε login στην ιστοσελιδα.

Δουβλίνο
 
Avoca Lodge
88€/2νύχτες (44€ το άτομο)
Check in 11/12
Check out 13/12

Το Avoca Lodge βρίσκεται στο Δουβλίνο, 3,1χλμ. μακριά από το 3Arena και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. 

Όλα τα δωμάτια σε αυτόν τον ξενώνα είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ορισμένα έχουν θέα στον κήπο ή την πόλη. Περιλαμβάνουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους. Για την άνεσή σας, παρέχονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών. 

Στο κατάλυμα θα βρείτε κοινόχρηστο lounge. 

Το Συνεδριακό Κέντρο του Δουβλίνου απέχει 3,6χλμ. από το Avoca Lodge, ενώ το Croke Park Stadium βρίσκεται 3,8χλμ. μακριά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι του Δουβλίνου, σε απόσταση 8χλμ. από το κατάλυμα.

Άμστερνταμ 
 
Citiez Hotel Amsterdam 
92€/2νύχτες (46€ το άτομο)
Check in 13/12
Check out 15/12

Το νέο Citiez Hotel Amsterdam διαθέτει δωμάτια που έχουν σχεδιαστεί με θέμα την πόλη. Στο ξενοδοχείο θα βρείτε καφέ ανοιχτό όλη την ημέρα και δωρεάν Wi-Fi. Με το τραμ έχετε απευθείας σύνδεση στο κέντρο της πόλης, στο Παγκόσμιο Κέντρο Μόδας και στον σιδηροδρομικό σταθμό Lelylaan του Άμστερνταμ. 

Όλα τα δωμάτια με θέμα την πόλη έχουν πανοραμικά παράθυρα, κλιματισμό και άνετα ντιβάνια. Περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους ψιλής βροχής, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και θυρίδα ασφαλείας. Τα μεγαλύτερα δωμάτια διαθέτουν επίσης παροχές Nespresso για τσάι και καφέ. 

Το All Day Café είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο καθημερινά και διαθέτει ζεστή και μοντέρνα επίπλωση. Μπορείτε να απολαύσετε εκεί το υγιεινό πρωινό σας, καθώς επίσης και τον καφέ σας, σάντουιτς, ποτά και φρεσκομαγειρεμένα γρήγορα γεύματα. 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην εμπορική περιοχή Osdorpplein, στην οποία θα βρείτε ποικιλία από καταστήματα και επιχειρήσεις όπως τα καταστήματα H&M, Douglas, WE Fashion, το γυμναστήριο Fit for Free καθώς και αρωματοπωλεία. Ο χώρος ψυχαγωγίας Sloterplas και το θέατρο Meervaart απέχουν 5 λεπτά με τα πόδια. Πρόσφατα άνοιξε μια αγορά τροφίμων με διεθνή καφέ και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση. 

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Lelylaan απέχει 10 λεπτά με το τραμ, από όπου μπορείτε να ταξιδέψετε απευθείας στο αεροδρόμιο Schiphol και στο συνεδριακό κέντρο RAI. Το Schiphol απέχει 14 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Citiez, ενώ η στάθμευση μπορεί να γίνει στον διπλανό φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης ο οποίος προσφέρει μειωμένες τιμές στους επισκέπτες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 252€
•Ξενοδοχεία: 180€
ΣΥΝΟΛΟ 432€ / 2 = 216€ το άτομο 


-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή εως 10 κιλα.
-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال