ΒΙΕΝΝΗ 147€ (4 ΜΕΡΕΣ ,ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2016
 

Τετραήμερο στη Βιέννη Ιανουάριο και Φεβρουάριο με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων με τελική τιμή 147€ αεροπορικά ,διαμονή ,φόρους.

Οι ημερομηνίες κοντά στη τιμή αυτή είναι:

14/01 - 18/01 (151€)
24/01 - 28/01 (147€)
31/01 - 04/02 (157€)
07/02 - 11/02 (160€)
14/02 - 18/02 (160€)
21/02 - 25/02 (153€)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Βιέννη θα πάτε με πτήση της Ryanair για Μπρατισλάβα και από εκεί με λεωφορείο για Βιέννη το οποίο κάνει περίπου 1 ώρα καθώς οι δυο πόλεις απέχουν μόνο 80χλμ μεταξύ τους.


Τα αεροπορικά εισιτήρια κοστίζουν από 56€ έως 63€ στις παραπάνω ημερομηνίες και οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.


 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ
Το λεωφορείο για Βιέννη κοστίζει 5€ η διαδρομή και μπορείτε να κάντε κράτηση online από την ιστοσελίδα GoEuro.com

Η διάρκεια της διαδρομής είναι από 55 λεπτά έως 1:20 λεπτά ανάλογα την εταιρία.Οι ποιο βολικές ώρες για να συμπίπτει με τις ώρες των πτήσεων είναι οι παρακάτω της εικόνας.

Για να βρείτε που είναι ο κάθε σταθμός επιβίβασης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση το όνομα του κάθε σταθμού στο google maps.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο κοστίζει 160€ περίπου και για τις 4 νύχτες και η κράτηση πρέπει να γίνει απευθείας από το booking.com

Πιθανές εκπτώσεις θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στην ιστοσελίδα.

 
Best western plus Amedia Wien
160€/4νυχτες (80€ το άτομο)

Το μοντέρνο, 4 αστέρων BEST WESTERN PLUS Amedia Hotel Wien βρίσκεται στη ζωντανή επιχειρηματική περιοχή του 3ου διαμερίσματος της Βιέννης, μόλις 4 στάσεις μακριά με το μετρό από το κέντρο της πόλης. Προσφέρει κομψά δωμάτια, σάουνα, ατμόλουτρο και δωρεάν WiFi υψηλής ταχύτητας. Ο σταθμός Kardinal-Nagl-Platz του μετρό απέχει 700 μέτρα. 

Τα δωμάτια διαθέτουν τεχνολογία αιχμής, μοντέρνα διακόσμηση, αυτόνομο κλιματισμό, ηχομόνωση, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης με διεθνή κανάλια και δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις προς 24 χώρες. Περιλαμβάνουν παροχές για τσάι/καφέ και ντιζάιν μπάνιο με γυάλινη καμπίνα ντους ή μπανιέρα. 

Στους κοινόχρηστους χώρους του Amedia Hotel υπάρχει ένα καφέ-lounge. Μπορείτε να χαλαρώσετε στο μπαρ του ξενοδοχείου ή στο κέντρο σπα. Διατίθεται στάθμευση σε γκαράζ με πρόσθετη χρέωση. 

Η στάση Viehmarktgasse του τραμ είναι μόλις μερικά βήματα μακριά. Το BEST WESTERN PLUS Hotel Wien Amedia απέχει 1,5χλμ. από το Παλάτι Belvedere και 25 λεπτά με τα πόδια από το Χούντερτβασερ Χάους. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε εστιατόρια και καταστήματα. 


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (από Θεσσαλονίκη)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 114€
•Ξενοδοχείο: 160€
•Λεωφορείο για Βιέννη: 20€
ΣΥΝΟΛΟ 294€ / 2 = 147€ το άτομο 

-Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται οι δημοτικοί φόροι στο ξενοδοχείο τα οποία είναι 5€ συνολικά  και πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο.

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει αυτό το ιστολόγιο  κάντε μια εγγραφή και στη σελίδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και ένα like ή μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε καλύτερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال