ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ 450€ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ)

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016
 

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Καλοκαιρινό Σαρμ ελ σέιχ με διαμονή σε πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων που περιλαμβάνει πλήρης διατροφή και ποτά (all inclusive) με τελική τιμή 450€ μαζί με όλους τους φόρους.

Ημερομηνίες 
Χριστούγεννα 23/12 - 28/12
Πρωτοχρονιά 28/12 - 02/12

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικα εισιτήρια είναι με την Egyptair με ανταπόκριση στο Κάιρο και αναμονή 1 έως 3 ώρες και κοστίζουν 330€ με επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες.Η κράτηση πρέπει να γίνει μέσω του Skyscanner.com και επιλογή του pamediakopes ως παρόχου.

*Η τιμή περιλαμβάνει αποσκευές έως 2 τεμάχια το άτομο.

Χριστούγεννα 
Αθήνα - Σαρμ Ελ Σέιχ 23/12 - 16:00
Σαρμ Ελ Σέιχ - Αθήνα 28/12 - 06:00

Πρωτοχρονιά 
Αθήνα - Σαρμ Ελ Σέιχ 28/12 - 16:00
Σαρμ Ελ Σέιχ - Αθήνα 02/12 - 08:30


 

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το θέρετρο  είναι το πολυτελές Maritim Jolie Ville Golf & Resort.Η κράτηση θα πρέπει να γίνει μέσω του booking.com επιλέγοντας την επιλογή δωματίου All inclusive όπως  φαίνεται παρακάτω και θα σας κοστίσει 215€ στο σύνολο + 30€ τους φόρους που δεν περιλαμβάνονται στην τιμή.
 
 
Maritim Jolie Ville Golf & Resort
215€/5νύχτες (107€ το άτομο)
Φόροι 30€ (15€ το άτομο)

Αυτό το θέρετρο 5 αστέρων βρίσκεται στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας και διαθέτει ιδιωτική παραλία, γήπεδο γκολφ 18 οπών, 13 εστιατόρια που σερβίρουν διεθνή κουζίνα, καθώς επίσης και 2 πισίνες με νεροτσουλήθρες και τεχνητό ποτάμι. Προσφέρει ακόμη 4 γήπεδα τένις. 

Τα φωτεινά και πολύχρωμα δωμάτια του Maritim Jolie Ville Golf & Resort έχουν δάπεδο με πλακάκια και χαλιά αιγυπτιακού στιλ. Όλα περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπαλκόνι και δορυφορική τηλεόραση, ενώ ορισμένα προσφέρουν πανοραμική θέα στην Ερυθρά Θάλασσα. 

Στο Sushi Lounge μπορείτε να απολαύσετε σασίμι και πιάτα για χορτοφάγους. Υπάρχουν επίσης μπιστρό σε αμερικάνικο στιλ και ντισκοτέκ για τη βραδινή σας διασκέδαση. 

Το κέντρο ευεξίας του Jolie Ville προσφέρει χαλαρωτικά μασάζ και γυμναστήριο με εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης. Για τους μικρούς επισκέπτες, το Maritim διαθέτει παιδική χαρά με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες. Υπάρχει Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους έναντι πρόσθετης χρέωσης. 

Το Maritim Jolie Ville Golf & Resort απέχει περίπου 5χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο Sharm El Sheikh. Το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς τον κόλπο Naama με επιπλέον χρέωση. Επίσης, παρέχει υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο κατόπιν αιτήματος.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Για όλους τους επισκέπτες εκτός από τους κατοίκους ορισμένων αφρικανικών και αραβικών χωρών είναι απαραίτητη η βίζα. Βίζα μπορείτε να πάρετε από την πρεσβεία της Αιγύπτου (Βασ. Σοφίας 3, τηλ. 210 3618612-3( ώρες 9 - 12) μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες και θα κοστίσει 20 €. Πρέπει να έχετε μια φωτογραφία μαζί σας. Βίζα μπορείτε να πάρετε επίσης στο αεροδρόμιο του Κάιρο και μάλιστα η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη. Πριν σταθείτε στην ουρά για τον έλεγχο των διαβατηρίων, αγοράστε τα απαραίτητα χαρτόσημα (15 US$) από τα ανταλλακτήρια που θα δείτε αμέσως μόλις μπείτε στην αίθουσα αφίξεων. Κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων, ο υπάλληλος θα κολλήσει τα χαρτόσημα στο διαβατήριο σας και αυτό είναι όλο. Η βίζα έχει ισχύ για ένα μήνα αλλά δεν θα έχετε πρόβλημα αν υπερβείτε το διάστημα μέχρι και 2 εβδομάδες. Αν ξεπεράσετε τις 2 εβδομάδες μετά τη λήξη της βίζας θα σας επιβληθεί ένα τσουχτερό πρόστιμο κατά την έξοδο από τη χώρα. Γι αυτό αν σκοπεύετε να μείνετε περισσότερο, ανανεώστε τη βίζα στο Κάιρο ή σε άλλη μεγάλη πόλη. Η ανανέωση μπορεί να γίνει περισσότερες από μια φορές, μέχρι τη συνολική διάρκεια ενός χρόνου. Για να βγείτε και να ξαναμπείτε στη χώρα, πρέπει να έχετε βίζα πολλαπλής εισόδου που στοιχίζει λίγο περισσότερο και πρέπει να το ζητήσατε κατά την έκδοσή της.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 660€
•Ξενοδοχείο: 215€
•Φόροι ξεν/χείου: 30€
ΣΥΝΟΛΟ 905€ / 2 = 452€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει έως 2 αποσκευές το άτομο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال