ΜΑΔΡΙΤΗ ,ΤΕΝΕΡΙΦΗ (07/03-14/03

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017
 

Ταξιδέψτε στη Μαδρίτη και στη Τενερίφη αρχές Μαρτίου για 8 ημέρες, με διαμονή σε ξενοδοχεία 3 αστέρων.Τελική τιμή 300€ αεροπορικά + διαμονή με όλους τους φόρους.

Θα μείνετε 3 νύχτες στη Μαδρίτη και 4 νύχτες στη Τενερίφη + μονοήμερη στη Ρώμη στην επιστροφή.

Συγκεκριμένα Μαδρίτη Θα μείνετε τις 2 πρώτες  νύχτες.Μετα αναχωρείτε για Τενερίφη για 4 νύχτες.Ξαναεπιστρέφεται Μαδρίτη για άλλη μια νύχτα και το επόμενο πρωί αναχωρείτε για Ρώμη ,και την ίδια μέρα το βράδυ για Αθήνα.

Η Μαδρίτη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.Αλλα θα γράψουμε λίγα λόγια για την Τενερίφη καθώς δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός προορισμός στην Ελλάδα.

Η Τενερίφη είναι το μεγαλύτερο νησί των Καναρίων νήσων και είναι ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν το καλοκαίρι μέσα στον Χειμώνα ,με θερμοκρασίες από 25 έως 30 βαθμούς όλο τον χρόνο.
Βρίσκεται απέναντι από τις ακτές τους Μαρόκου στην Αφρικανική Ήπειρο και είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για τους Ευρωπαίους.  

Οι ημερομηνίες είναι από 07/03 έως 14/03

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι όλα με την Ryanair και κοστίζουν 147€ το άτομο και για τις 6 πτήσεις.
Θα κάνετε 6 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ως απλή μετάβαση.

Αθήνα - Μιλάνο 07/03 - 09:45
Μιλάνο - Μαδρίτη 07/03 - 18:00
Μαδρίτη - Τενερίφη βόρεια 09/03 - 07:00
Τενερίφη βόρεια - Μαδρίτη 13/02 - 09:15
Μαδρίτη - Ρώμη 14/03 - 06:30
Ρώμη - Αθήνα 14/03 - 18:15

*Η αναμονή στο πήγαινε για Μαδρίτη είναι περίπου  6 ωρες στο Μιλάνο ,μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για μια γρήγορη βόλτα στη πόλη ή στο Μπέργαμο που είναι κοντά στο αεροδρόμιο. 

*Η αναμονή στη Ρώμη από Μαδρίτη για Αθήνα είναι πάνω από 9 ώρες ,όποτε έχετε σχεδόν μια γεμάτη μέρα να περάσετε στη Ρώμη.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύησης ,διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

*Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χεριού η πλάτης το άτομο.
Περισσότερες αποσκευές αγοράζετε με επιπλεων χρέωση ,αλλά γνώμη μας δεν χρειάζεται.

Έχουμε κάνει αρκετές φορές παρόμοιο ταξίδι με την Ryanair μόνο με την χειραποσκευή και την τσάντα πλάτης  και δεν μας έλειψε τίποτα από ρούχα.Μπορεις άνετα να πάρεις τα απαραίτητα (3 τζιν ,7 t-shirt ,2-3 φούτερ ,εσώρουχα κάλτσες ,1 ζευγάρι παπούτσια επιπλέων , κ.α. ,ενώ τα ποιο βαριά ρούχα όπως μπουφάν τα φοράτε πάνω σας.


 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μαδρίτη (2 πρώτες νύχτες)
Το Hostal San Blas είναι ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κέντρο της Μαδρίτης ,μόλις 15 λεπτά μακριά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία Plaza Mayor.
Η τιμή του και για τις 2 νύχτες είναι στα 88€ το δίκλινο.

Για περισσότερες πληροφορίες και απευθείας κράτηση από το booking κάντε κλικ εδώ

*Hostal στα ισπανικά σημαίνει ξενοδοχείο ,το ξενοδοχείο δεν είναι hostel.

Hostal San Blas
Check in 07/03
Check out 09/03
 

Τενερίφη 
Το be smart Florida Plaza είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων και βρίσκεται στο κέντρο του Πουέρτο ντε λα Κρούζ στη Τενερίφη το οποίο προσφέρει και εξωτερική πισίνα.Στη περιοχή θα βρείτε πολλά εστιατόρια και μπαρ.Η τιμή του και για τις 4 νύχτες είναι 182€ το δίκλινο.

Για περισσότερες πληροφορίες και απευθείας κράτηση από το booking κάντε κλικ εδώ

Be Smart Florida Plaza
Check in 09/03
Check out 13/03

 

Μαδρίτη (τελευταία νύχτα)
Το hotel don Luis είναι ξενοδοχείο 3 αστέρων και βρίσκεται μόλις 2χλμ μακριά από το αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης.Αυτο σας εξυπηρετεί καθώς την τελευταία μέρα θα μείνετε μόνο για μια νύχτα στη Μαδρίτη και η πτήση για Ρώμη είναι στις 06:30 το πρωί.Η τιμή του για μια νύχτα είναι στα 39€ το δίκλινο.

Για περισσότερες πληροφορίες και απευθείας κράτηση από το booking κάντε κλικ εδώ

Hotel Don Luis 
Check in 13/03
Check out 14/03

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 294€
•Ξενοδοχεία: 309€
ΣΥΝΟΛΟ 603€ / 2 = 301,50€€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χεριού ή πλάτης ανά άτομο.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στονΜιλανο και την Ρώμη  έχετε από 6 έως 9 ωρες  αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι παρά πολύ μικρές.Για το τι θα κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις διαβάστε εδώ

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال