ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 130€ (4ΜΕΡΕΣ ,ΜΑΡΤΙΟΣ)

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου  2017
 

Ταξιδέψτε στις Βρυξέλλες για 3 ημέρες τον Μάρτιο με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό.Τελική τιμή 103€ αεροπορικά + διαμονή με όλους τους φόρους.

Οι ημερομηνίες είναι από 11/03 έως 13/03 ,με αναχώρηση Σάββατο το πρωί και επιστροφή Δευτέρα το απόγευμα.

Άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες σε αυτή την τιμή δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε καθως οι ναύλοι της Ryanair αυτό το διάστημα έχουν υψηλές τιμές από τι μας έχει συνηθίσει.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 54€ με επιστροφή το άτομο.


*Αλλες διαθέσιμες ημερομηνίες σε αυτή την τιμή έχει και για τις 13/03 με 15/03 ,απλά πρέπει να βρείτε διαφορετικό ξενοδοχείο από αυτό που προτείνουμε καθώς δεν έχει έκπτωση αυτό το διάστημα.

*Η τιμή περιλαμβάνει μόνο χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης ανα άτομο.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Hotel Siru είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην πλατεία Rogier μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο των Βρυξελλών. Προσφέρει μοντέρνα δωμάτια, δωρεάν πρωινό και WiFi σε όλο το ξενοδοχείο.Εχει έκπτωση 62% για τις 11/03 με 13/03 και θα σας κοστίσει μόλις 99€ το δίκλινο και για τις 2 διανυκτερεύσεις.


*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση κάντε login στην ιστοσελίδα του booking ή εγγραφή αν δεν είστε εγγεγραμμένος.

 

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 108€
•Ξενοδοχείο: 99€
•ΣΥΝΟΛΟ: 207€ / 2 = 103,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν αυξηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Γτ οποιαδήποτε βοήθεια η πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στη σελίδα μας στο facebook "Greek travelers" ή στο email grtravelers@gmail.com

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال