ΙΜΠΙΖΑ 144€ (5 ΜΕΡΕΣ ,ΜΑΙΟΣ)

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017
 

Ταξιδέψτε στην μαγευτική  Ίμπιζα τον Μάιο για 5 ημέρες ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πισίνα.
Τελική τιμή 145€ αεροπορικά και ξενοδοχείο με όλους τους φόρους.
 
Συγκεκριμένα θα μείνετε στο Σαν Αντόνιο την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ίμπιζα.Εκει βρίσκεται και το περίφημο Cafe Del Mar με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και την καταπληκτική lounge μουσική συλλογή.

Ο καιρός στην Ιμπιζα τον Μάιο είναι αρκετά καλός με μέση θερμοκρασία 20 - 25 βαθμούς την ημέρα ,οπότε θα κάνετε άνετα τα μπάνια σας.

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κόστος αεροπορικά και ξενοδοχείο είναι οι παρακάτω.

09/05 - 13/05 (144€)
16/05 - 20/05 (144€)
23/05 - 27/05 (150€)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο και κοστίζουν από 84€ έως 90€ στις παραπάνω ημερομηνίες.

Θα πρέπει να γίνουν  2 διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή ,απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

Μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις και από το airshop.gr με έξτρα προνόμια όπως δωρεάν τσεκ ιν ,πληρωμή με τραπεζική κατάθεση και τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Πρώτη κράτηση (40€)
Αθήνα - Μιλάνο 09/05 - 09:45 
Μιλάνο - Αθήνα 13/05 - 17:30

Δεύτερη κράτηση (44€)
Μιλάνο - Ίμπιζα 09/05 - 14:50
Ίμπιζα - Μιλάνο 13/05 - 09:15

Αντίστοιχα θα κάνετε τις κρατήσεις και στις άλλες ημερομηνίες.

*Η αναμονή στο πήγαινε είναι 3:30 ώρες και στην επιστοφή κοντά στις 6 ώρες ,προλαβαίνετε και για μια γρήγορη βόλτα στο Μπέργκαμο.

*Μπορείτε να επιλέξετε και την δεύτερη πτήση Ιμπιζα - Μιλανο στις 13:00μ.μ. με λιγότερη αναμονή στο αεροδρόμιο του Μιλάνου για Αθήνα.Αλλα προτείνουμε την πρωινή πτήση καθώς τέτοιες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγυήσεις σε περιπτώσεις καθυστερήσεων.Διαβαστε παρακάτω στις διευκρινίσεις για περισσότερες λεπτομέρειες. 


 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι 2 αστέρων ,περιλαμβάνει πισίνα και βρίσκεται στο κέντρο του Σαν Αντόνιο ,5 λεπτά μακριά από το cafe Del Mar.Οι κριτικές του είναι εξαιρετικές με βαθμολογία πελατών  8,0
Η τιμή του και για τις 4 νύχτες  είναι στα 120€ το δίκλινο στις παραπάνω ημερομηνίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και απευθείας κράτηση από το booking ,κάντε κλικ εδώ

Για κράτηση από το airshop.gr με έξτρα προνόμια όπως τραπεζική κατάθεση και τηλεφωνική εξυπηρέτηση κάντε κλικ εδώ

Hotel Apartamentos Central city

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης όπως το Ford Fiesta θα σας κοστίσει μόλις 13,50€ την ημέρα (53€ σύνολο)
από το rentalcars.com


 

Στηρίξτε μας κάνοντας τις κρατήσεις από τους συνδέσμους που σας δίνουμε ,καθως μας βοηθάει να  συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε δωρεάν χωρίς να εμπορευματοποίησουμε την ύλη μας.
Ευχαριστούμε !!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (09/05-13/05)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 168€
•Ξενοδοχείο: 120€
ΣΥΝΟΛΟ 288€ / 2 = 144€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χεριού ή πλάτης ανά άτομο.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε από 3.30 έως 6 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.Για το τι θα κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις διαβάστε εδώ

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال