ΜΑΡΑΚΕΣ 169€ (5 ΜΕΡΕΣ, ΜΑΡΤΙΟΣ)

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017
 

Ταξιδέψτε στο Μαρακές την κόκκινη πόλη του Μαρόκου για 5 μέρες τον Μάρτιο , με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο. Τελική τιμή 169€ αεροπορικά ,ξενοδοχείο ,φόρους.

Ο καιρός τον Μάρτιο στο Μαρακές είναι ιδανικός καθώς δεν υπάρχουν οι ακραίες θερμοκρασίες με τους 40 βαθμούς που έχει το καλοκαίρι.Οι υψηλότερη θερμοκρασία τον Μάρτιο είναι από 25 έως 30 βαθμούς και η χαμηλότερη κοντά στους 11 βαθμούς την νύχτα.
Η διάρκεια της ημέρας είναι περίπου 8 με 9 ώρες.

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κόστος αεροπορικά και ξενοδοχείο ,είναι οι παρακάτω.

04/03 - 09/03 (170€)
11/03 - 16/03 (182€)
18/03 - 23/03 (189€)
25/03 - 29/03 (192€)

Για να πάτε Μαροκο χρειάζεστε διαβατήριο 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στην Ρώμη και κοστίζουν από 119€ έως 144€ το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες.
Θα χρειαστεί να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις με επιστοφή απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

Πρώτη κράτηση (47€)
Αθήνα - Ρώμη 04/03 - 12:40π.μ.
Ρώμη - Αθήνα 09/03 - 18:15μ.μ.

Δεύτερη κράτηση (72€)
Ρώμη - Μαρακές 04/03 - 15:50μ.μ.
Μαρακές - Ρώμη 09/03 - 09:55π.μ.

*Αντίστοιχα θα κάνετε τις κρατήσεις για τις υπόλοιπες ημερομηνίες.

*Στο πήγαινε η διάρκεια της αναμονής είναι κοντά στις 2 ωρες.Εχετε και δεύτερη επιλογή ,να πάτε με την 1η πτήση της Ryanair στις 07:20π.μ. με αναμονή 8 ώρες ,ότι πρέπει και για μια βόλτα στη Ρώμη.
Η πτήση της επιστροφής έχεις αναμονή κοντά στις 4 ώρες στο αεροδρόμιο τους Τσιαμπίνο.

*Συνιστούμε να πάτε με την πρωτη πτήση διότι οι πτήσεις της Ryanair δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση που καθυστερήσει η πρώτη πτήση της ανταπόκρισης.Διαβάστε στις διευκρινίσεις για περισσότερες λεπτομέρειες.

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι μια παραδοσιακή Μαροκινή κατοικία στη καρδιά του Μαρακές ,15 λεπτά με τα πόδια από την Μεντίνα του Μαρακές.
Κοστίζει και για τις 5 νύχτες από 100€ έως 125€ το δίκλινο.Οι κριτικές του είναι εξαιρετικές με βαθμολογία στο booking 8,6

Για περισσότερες πληροφορίες και απευθείας κράτηση από το booking κάντε κλικ εδώ

Riad Johnboy

 
 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (05/03-09/03)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 238€
•Ξενοδοχείο: 100€
ΣΥΝΟΛΟ 338€ / 2 = 169€ το άτομο

-Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται 12 € δημοτικοί φόροι το άτομο που πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο. 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χεριού ή πλάτης ανά άτομο.Σε περίπτωση που θέλετε περισσοτερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε απο 20€ μια βαλίτσα 15 κιλών για κάθε πτήση.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στη Ρώμη  έχετε από 2 έως 4 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.Για το τι θα κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις διαβάστε εδώ

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

--Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
 
 
Booking.com
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال