ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 205€ (6ΜΕΡΕΣ ,ΜΑΡΤΙΟΣ)

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017
 

Ταξιδέψτε στη Λιθουανία για 6 ημέρες τον Μάρτιο με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων.Τελική τιμή 205€ αεροπορικά και διαμονή με όλους τους φόρους.
 
Συγκεκριμένα θα μείνετε στο Βίλνιους ,την πρωτεύουσα της Λιθουανίας για 5 νύχτες.

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κόστος αεροπορικά και ξενοδοχοείο είναι οι παρακάτω.

09/03 - 14/03 (217€)
16/03 - 21/03 (233€)
23/03 - 28/03 (205€)

Ο καιρός στην Λιθουανία τον Μάρτιο είναι κρύος με μέρη θερμοκρασία τους 1 βαθμούς Κελσίου.

Στη Λιθουανία ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στη Ρώμη και κοστίζουν από 119€ έως 138€ το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες.Θα χρειαστεί να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

Πρώτη κράτηση (53€)
Αθήνα - Ρώμη 23/03 - 06:55
Ρώμη - Αθήνα 28/03 - 21:30

Δεύτερη κράτηση (66€)
Ρώμη - Βίλνιους 23/03 - 13:10
Βίλνιους - Ρώμη 28/03 - 10:50

Αντίστοιχα θα κάνετε τις κρατήσεις και για τις άλλες ημερομηνίες.

*Η αναμονή στο πήγαινε είναι 5 ωρες και στην επιστροφή κοντά στις 9 ωρες ,μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να δείτε και την Ρώμη.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγυήσεις ,διαβάστε παρακάτω για λεπτομέρειες.

*Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χεριού η πλάτης το άτομο.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κέντρο του Βίλνιους μόλις 20 λεπτά μακριά με τα πόδια από την παλιά πόλη και τα αξιοθέατα.Η τιμή του είναι από 172€ το δίκλινο στις παραπάνω ημερομηνίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση από το booking κάντε κλικ εδώ

Hotel Europa City Vilnius

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Ένα μικρό αυτοκίνητο οπως Volkswagen Polo θα σας κοστίσει μόνο 49€ και για τις 5 ημέρες μόλις 10€ την ημέρα.Την κράτηση θα την κάνετε από την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο ,την rentalcars.com 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (23/03 - 28/03)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 238€
•Ξενοδοχείο: 172€
ΣΥΝΟΛΟ 410€ / 2 = 205€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στη Ρώμη  έχετε πάνω από 5 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.Για το τι θα κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις διαβάστε εδώ

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال