ΝΤΟΥΜΠΑΙ 220€ (4 ΜΕΡΕΣ ,ΜΑΙΟΣ)

Παρασκευή  27 Ιανουαρίου 2017
 

Ταξιδέψτε στο μαγικό Ντουμπάϊ για 4 ημέρες τον Μάιο με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων ,με τελική τιμή 220€ αεροπορικά ,ξενοδοχείο και φόρους.

Η wizzair βάλθηκε να μας τρελάνει ξανά με τις απίστευτες προσφορές της για Ντουμπάϊ από το αεροδρόμιο της Σόφιας.

Βρήκαμε λοιπόν κάποιες πολύ φθηνές απευθειας πτήσης από Σόφια για Ντουμπάϊ με την Wizz air με κόστος από 111€ ,και σε συνδυασμό με τις φθηνές πτήσεις της Ryanair από Αθήνα για Σόφια μπορούμε να πάμε ένα  τετραήμερο με 3 διανυκτερεύσεις στο μαγικό  Ντουμπάϊ μόνο από 164€ τα αεροπορικά.

Όσοι μένουν Θεσσαλονίκη και γύρω περιοχές μπορούν να πάνε οδικώς έως Σόφια.

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κόστος (αεροπορικά και ξενοδοχείο το άτομο) είναι οι παρακάτω:

07/05 - 10/05 (243€)
14/05 - 17/05 (223€)
21/05 - 24/05 (267€)

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν σύντομα.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair από Αθήνα έως Σόφια και με την Wizzair από Σόφια για Ντουμπάϊ και κοστίζουν από 164€ έως 206€ το άτομο συνολικά  στις παραπάνω ημερομηνίες.

Οι κρατήσεις που πρέπει να γίνουν είναι συνολικά 2 από το airshop.gr

Πρώτη κράτηση (Ryanair 53€)
Αθήνα - Σόφια 14/05 - 08:35
Σόφια - Αθήνα 18/05 - 06:50

Δεύτερη κράτηση (wizzair 111€)
Σόφια - Ντουμπάϊ 14/05 - 13:00
Ντουμπάϊ - Σόφια 17/05 - 19:25 


Αντίστοιχα θα κάνετε τις κρατήσεις και στις υπόλοιπες  ημερομηνίες.

* Η αναμονή στη Σόφια  στο πήγαινε είναι 3 ώρες και στην επιστροφή 6.30 ώρες με μεταμεσονύχτια άφιξη.Ακριβως δίπλα στο αεροδρόμιο έχει και ξενοδοχείο με 50€ η διανυκτέρευση σε περίπτωση που δεν θέλετε να περίμενετε τοσες ωρες στο αεροδρόμιο.

*Η τιμή της Wizz air περιλαμβάνει μια χειραποσκευή με διαστάσεις 42x32x25 ,όποτε αυτή θα είναι η βαλίτσα που θα έχετε μαζί σας και για την Ryanair που επιτρέπει ελάχιστα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Δεν διαθέτετε χειραποσκευή σε αυτές τις διαστάσεις ; 
Μπείτε στο www.bagz.gr και βρείτε την κατάλληλη 

*Το αεροδρόμιο προσγείωσης στο Ντουμπάϊ είναι το δεύτερο αεροδρόμιο της πόλης ,το Διεθνές Ντουμπάϊ Αλ Μακτούμ ,55χλμ μακριά από κέντρο.Θα πάτε με το λεωφορείο γραμμή F55A ,το οποίο βρίσκεται απέξω από το Τέρμιναλ ,και σας πάει κεντρο σε 1.30ώρα περίπου.
 
*Οι συγκεκριμένα πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύησης ,διαβάστε παρακάτω στις διευκρινίσεις για περισσότερες λεπτομέρειες. 

  
 


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Raintree Rolla Hotel είναι 4 αστέρων και  βρίσκεται σε απόσταση μόλις 500μ. από το σταθμό Al Fahidi του μετρό και διαθέτει εξωτερική πισίνα και εστιατόριο.Το εμπορικό κέντρο Dubai Mall και ο ουρανοξύστης Burj Khalifa είναι προσβάσιμα σε 30 λεπτά με το μετρό.Η τιμή του και για τις 3 διανυκτερεύσεις είναι στα 117€ το δίκλινο στο booking. 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Ένα μικρό οικονομικό αυτοκίνητο θα σας κοστίσει από 20€ την ημέρα (60€ συνολικά) από το 
rentalcars.com


 

Στηρίξτε μας κάνοντας τις κρατήσεις από τους συνδέσμους που σας δίνουμε ,καθως μας βοηθάει να  συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε δωρεάν χωρίς να εμπορευματοποίησουμε την ύλη μας.
Ευχαριστούμε !!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (14/05-17/05)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 328€
•Ξενοδοχείο: 117€
ΣΥΝΟΛΟ 445€ / 2 = 222,50€ το άτομο

-Στη τιμή του ξενοδοχείου δεν περιλαμβάνεται 20% φόρος ,ο οποίος πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο ,περίπου 12€ το άτομο συνολικά.
 
-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε από 3.30 έως 6 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال