ΠΡΑΓΑ ,ΒΙΕΝΝΗ ,ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 231€ (29/01 - 05/02)

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2016
 

Ταξιδέψτε σε Πράγα ,Βιέννη και Βουδαπέστη για 8 ημέρες τέλη Ιανουαρίου ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων.Τελική τιμή 231€ αεροπορικά ,ξενοδοχεία ,φόρους.

Συγκεκριμένα θα πάτε αεροπορικώς Πράγα και θα γυρίσετε αεροπορικώς από Βουδαπέστη.Απο Πράγα για Βιέννη και από Βιέννη για Βουδαπέστη θα πάτε με τρένο.

Θα μείνετε 3 νύχτες στη Πράγα ,2 νύχτες στη Βιέννη και 2 νύχτες στην Βουδαπέστη.

Οι ημερομηνίες είναι 29/01 με 05/02

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 73€ συνολικά.Θα πρέπει να γίνουν 3 διαφορετικής κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

Αθήνα - Μιλάνο 29/01 - 09:45 
Μιλάνο - Πράγα 28/01 - 16:10
Βουδαπέστη - Αθήνα 05/02 - 19:55

*Πράγα θα πάτε με ανταπόκριση στο Μιλάνο και αναμονή κοντά στις 5 ώρες στο αεροδρόμιο.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγυήσεις ,διαβάστε στις διευκρινίσεις παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες ή εδώ.

*Στην κράτηση Βουδαπέστη - Πράγα η τιμή θα εμφανιστεί στο Ουγγρικό νόμισμα το "HUF" 
Κάντε κανονικά την κράτηση ,η μετατροπή γίνεται αυτόματα από το σύστημα της Ryanair.Η ισοτιμία   HUF - ΕΥΡΩ είναι 0,00325

 

ΤΡΕΝΑ
Από Πράγα για Βιέννη θα πάτε με Τρένο το οποίο κάνει 4 ώρες ,και από Βιέννη για Βουδαπέστη με τρένο το οποίο κάνει 2 ώρες και 40 λεπτά.
Οι κρατήσεις στα εισιτήρια μπορούν να γίνουν και online στο GoEuro.com και κοστίζουν 44€ στο σύνολο.

Πράγα - Βιέννη 01/02 - 08:52π.μ.
Βιέννη - Βουδαπέστη 03/02 - 08:39π.μ.

Για να βρείτε που βρίσκετε ο κάθε σταθμός απλά κάντε αναζήτηση στα google maps το όνομα του κάθε σταθμού όπως αναγράφετε στο GoEuro όπως φαίνεται παρακάτω.
Π.χ. Για τον σταθμό αναχώρησης στη Πράγα θα γράψετε στα google maps  "Praha hlvani nadrazi" 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Τα ξενοδοχεία είναι όλα  4 αστέρων και συγκεκριμένα αυτό στη Βιέννη έχει και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.Τα ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά στο κέντρο με αποστάσεις που δεν ξεπερνούν τα 3χλμ.
Και τα 3 ξενοδοχεία κοστίζουν στο σύνολο 228€ και οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν από το booking απευθείας από τους παρακάτω συνδέσμους.


Πράγα 
 
Vlkova Palace
84€/2νύχτες (42€ το άτομο)
Check in 29/01
Check out 01/02

Βιέννη 
 
Eve Vienna 
79€/2νύχτες
Check in 01/02
Check out 03/02

Βουδαπέστη 
 
Leonardo Hotel Budapest 
65€/2νύχτες (32€ το άτομο)
Check in 03/02 
Check out 05/02

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 146€
•Εισιτήρια τρένων: 88€
•Ξενοδοχεία: 228€
ΣΥΝΟΛΟ 462€ / 2 = 231€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.Σε περίπτωση που θέλετε περισσοτερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε με επιπλέων χρέωση.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε  5 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι  μικρές.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελιδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال