ΙΜΠΙΖΑ 140€ (5 ΜΕΡΕΣ ,ΜΑΙΟΣ)

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2017
 

Ταξιδέψτε στην μαγευτική  Ίμπιζα τον Μάιο για 5 ημέρες ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πισίνα.
Τελική τιμή 140€ αεροπορικά και διαμονή μαζί με όλους τους φόρους.
 
Συγκεκριμένα θα μείνετε στο Σαν Αντόνιο την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ίμπιζα.Εκει βρίσκεται και το περίφημο Cafe Del Mar με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και την καταπληκτική lounge μουσική συλλογή.

Ο καιρός στην Ιμπιζα τον Μάιο είναι αρκετά καλός με μέση θερμοκρασία 20 - 25 βαθμούς την ημέρα ,οπότε θα κάνετε άνετα τα μπάνια σας.

Οι ημερομηνίες είναι 16/05 με 20/05

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (25/02) ,και ενδέχεται να αυξηθούν σύντομα. 


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο και κοστίζουν 84€ το άτομο  με επιστροφή.

Θα πρέπει κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας  από την ιστοσελίδα της Ryanair ή το airshop.gr

Πρώτη κράτηση 40€
Αθήνα - Μιλάνο 16/05 - 09:45 
Μιλάνο - Αθήνα 20/05 - 17:30

Δεύτερη κράτηση 44€
Μιλάνο - Ίμπιζα 16/05 - 14:50
Ίμπιζα - Μιλάνο 20/05 - 11:10


*Η αναμονή στο πήγαινε είναι 3:30 ώρες ,και στην επιστοφή 4:30 ώρες.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγυήσεις σε περίπτωση ακύρωσης  ή καθυστέρησης της προηγούμενης πτήσης ,διαβάστε ποιο κάτω για λεπτομέρειες.

*Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης το άτομο.

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι 2 αστέρων ,περιλαμβάνει πισίνα και βρίσκεται στο κέντρο του Σαν Αντόνιο ,10 λεπτά μακριά από το cafe Del Mar και την παραλία.Ολα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο και ντους.Η τιμή του είναι στα 113€ το δίκλινο και για τις 4 νυχτες.


*Αν δεν εμφανίζεται έκπτωση κάντε login στην ιστοσελίδα του booking.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 168€
•Ξενοδοχείο: 113€
ΣΥΝΟΛΟ 281€ / 2 = 140,50€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε από 3.30 έως 4:30 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.Για το τι θα κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις διαβάστε εδώ

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال