ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 150€ (14/03 - 17/03)

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017
 

Τετραήμερο στη Βαρκελώνη τον Μάρτιο ,με αναχώρηση από Αθήνα και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο.Τελική τιμή 150€ αεροπορικά και διαμονή με όλους τους φόρους.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ 

Οι ημερομηνίες είναι από 14/03 έως 17/03 αλλά βάση αυτού του παραδείγματος και με λίγο ψάξιμο θα βρείτε και άλλες ημερομηνίες κοντά στη τιμή αυτή.

*Οι προφορά σε αυτή την τιμή πιθανών θα εξαντληθεί σύντομα καθώς η διαθεσιμότητα στα αεροπορικά εισιτήρια και το ξενοδοχείο την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι πολύ περιορισμένες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο.Θα κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις.

Πρώτη κράτηση 
Αθήνα - Μιλάνο 14/03 - 09:45
Μιλάνο - Αθήνα 17/03 - 11:45

Δεύτερη κράτηση 
Μιλάνο - Βαρκελώνη 14/03 - 15:50
Βαρκελώνη - Μιλάνο 17/03 - 06:25


*Η τιμή περιλαμβάνει δωρεάν μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ανα άτομο.

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε είναι κοντά στις 4 ωρες ,και στην επιστροφή κοντά σις 3:30 ωρες.

*Το αεροδρόμιο προσγείωσης στη Βαρκελώνη είναι το  Ελ Πρατ με κωδικό BCN και βρίσκεται μόλις 15χλμ μακριά από το κέντρο.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκριση δεν προστατεύονται με εγγυήσεις ,διαβάστε ποιο κάτω γι λεπτομέρειες.


 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης σε μια ιδανική τοποθεσία, μόλις 500μ. από την πλατεία Catalunya και τη διάσημη οδό Las Ramblas.
Τα δωμάτια είναι απλά και άνετα και διαθέτουν κλιματισμό, ιδιωτικό μπάνιο, μίνι μπαρ και τηλεόραση. Στο χώρο της ρεσεψιόν παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.Η τιμή του και για τις 3 νυχτες είναι στα 108€ το δίκλινο.


 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 4 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 190€
•Ξενοδοχείο: 108€
ΣΥΝΟΛΟ 298€ / 2 = 149€ το άτομο

-Η τιμή βασίζεται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο ,με μοίρασμα της τιμής του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στην πτήση ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε από 3 έως 4 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال