ΜΑΔΡΙΤΗ 225€ (25/03 - 30/03)

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017
 

Ταξιδέψτε στη Μαδρίτη τέλη Μαρτίου για 6 ημερες με τελική τιμή 225 αεροπορικά και διαμονή με όλους τους φόρους.

Συγκεκριμένα θα πάτε και θα γυρίσετε με απευθείας πτήση με την Iberia και θα μείνετε σε κεντρικό ξενοδοχείο μόλις 2 λεπτά μακριά με τα πόδια από την πλατεία Pierre del sol.

Οι ημερομηνίες είναι 25/03 με 30/03 ,άλλες ημερομηνίες διαθέσιμες στη τιμή αυτή δυστυχώς δεν βρήκαμε.ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Iberia με απευθείας πτήση από Αθήνα ,και κοστίζουν 114€ με επιστροφή.Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη καθώς έχουν μείνει μόνο λίγες διαθέσιμες θέσεις σε αυτή την τιμή.


*Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή ανα άτομο  με διαστάσεις 56cm x 45cm x 25cm.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο Rober βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, σε απόσταση μόλις 2 λεπτών από την Puerta del Sol της Μαδρίτης. Διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.Το ξενοδοχείο προσφέρει μεγάλη έκπτωση 31% για αυτές τις ημερομηνίες.Η τιμή του για 5 νυχτες είναι στα 225€ το δίκλινο.


*Αν δεν εμφανίζεται η εκπτώση,κάντε loggin στην ιστοσελίδα του booking 

 

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 226€
•Ξενοδοχείο: 225€
•ΣΥΝΟΛΟ: 501€ / 2 = 225,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν αυξηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Γτ οποιαδήποτε βοήθεια η πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στη σελίδα μας στο facebook "Greek travelers" ή στο email grtravelers@gmail.com

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال