ΜΑΓΙΟΡΚΑ 230€ (7ΜΕΡΕΣ ,ΜΑΙΟΣ)

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2017
 

Ταξιδέψτε στην μαγευτική Μαγιόρκα τον Μάιο για 7 διανυκτερεύσεις ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πισίνα. Τελική τιμή 230€ ,αεροπορικά και διαμονή μαζί με όλους τους φόρους.

Οι Μαγιόρκα είναι από τα μεγαλύτερα νησιά της Ευρώπης και είναι από τους ποιο αγαπημένους προορισμούς των Ευρωπαίων το καλοκαίρι.
Μια από τις ποιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού είναι η Santa ponca, 30λεπτα μακριά από την πρωτεύουσα Πάλμα Μαγιόρκα.Εκει βρίσκεται και το ξενοδοχείο που θα μείνετε.

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κόστος αεροπορικά και διαμονή ,είναι οι παρακάτω:

17/05 - 24/05 (230€)
24/05 - 31/05 (288€)

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (26/02) ,και ενδέχεται να αυξηθούν σύντομα.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση ,και κοστίζουν συνολικά από 100€ το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες.Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή το airshop.gr

Αθήνα - Μιλάνο 17/05 - 09:45 
Μιλάνο - Πάλμα Μαγ/ρκα 17/05 - 16:50 
Πάλμα Μαγ/ρκα-Μπολόνια 24/05 - 13:00
Μπολόνια - Αθήνα 24/05 - 17:45


*Αντίστοιχα θα κάνετε τις κρατήσεις και για τις υπόλοιπες ημερομηνίες. 

*Η αναμονή στην αναχώρηση είναι 5 ώρες στο αεροδρόμιο του Μιλάνου ,και στην επιστροφή 3 ώρες στο αεροδρόμιο της Μπολόνιας.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγυήσεις ,διαβάστε παρακάτω για λεπτομέρειες.

*Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης ανά άτομο.

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι 3 αστέρων και διαθέτει μεγάλη πισίνα.Βρίσκεται 1χλμ μακριά από την παραλία santa Ponca και περίπου 2χλμ μακριά από το κέντρο της πόλης.Η τιμή του και για τις 7 νύχτες ξεκινάει από 263€ το δίκλινο.


Πιθανές εκπτώσεις θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στην ιστοσελίδα.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (17/05 - 24/05)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 200€
•Ξενοδοχείο: 263€
ΣΥΝΟΛΟ 463€ / 2 = 231,50€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι πτήσεις ανταπόκρισης με εταιρίες low cost όπως η Ryanair , δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο και Μπολόνια  έχετε από 3  έως 5 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι  μικρές.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال