ΜΑΓΙΟΡΚΑ ,ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (14/06-20/06)

 

Ταξιδέψτε στη Μαγιόρκα και στη Βαρκελώνη για 7 ημέρες τον Ιούνιο με τελική τιμή 300€ αεροπορικά και διαμονή.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 4 νύχτες στη Μαγιόρκα  και 2 νύχτες στη Βαρκελώνη.Οι ημερομηνίες είναι 14/06 με 20/06

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (22/03) ,και ενδέχεται να αυξηθούν σύντομα καθως έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις σε αυτή την τιμή.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Alitalia και την Ryanair και κοστίζουν 144€ συνολικά το άτομο.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις.Κρατηση μπορείτε να κάνετε απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή το airshop.gr


Πρώτη κράτηση 
Αθήνα - Βαρκελώνη 14/06 - 05:55
Βαρκελώνη - Αθήνα 20/06 - 18:25

Δεύτερη κράτηση 
Βαρκελώνη - Μαγιόρκα 14/06 - 22:35
Μαγιόρκα - Βαρκελώνη 18/06 - 06:30

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης μέχρι Βαρκελώνη είναι προστατευόμενες από την Alitalia.Ο τελικός προορισμός σας είναι η Βαρκελώνη ,η Alitalia θα φροντίσει με κάθε τρόπο να φτάσετε εκεί.Απο Βαρκελώνη για Μαγιόρκα οι πτήσεις δεν είναι προστατευόμενες.Η αναμονή μέχρι την επόμενη πτήση είναι κοντά στις 6 ωρες ,και το πιθανότερο δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

*Στην πτήση από Αθήνα για Βαρκελώνη έχετε αναμονή 8 ωρες στο αεροδρόμιο της Ρώμης ,μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για μια γρήγορη βόλτα στη πόλη.Στο αεροδρόμιο του Fiumicino υπάρχει και χώρος φύλαξης αποσκευών με χρέωση.

*Στις πτήσεις με την Alitalia περιλαμβάνονται και αποσκευές ,στις πτήσεις με την Ryanair περιλαμβάνονται μόνο μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ανα άτομο και μπορείτε με επιπλέων 20€ στην πτήση να αγοράσετε μια αποσκευή έως 15 κιλά αν το επιθυμείτε.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 

Μαγιόρκα
Το Apartamentos Promenade διαθέτει μια εξωτερική πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα και βρίσκεται σε βολική τοποθεσια κοντά σε δημοφιλής παραλίες του νησιού.Η  δημοφιλής παραλία της Santa ponsa βρίσκεται 6χλμ μακριά και η Πάλμα Μαγιόρκα η πρωτεύουσα βρίσκεται 20χμλ μακριά.Μόλις 200μ. από το ξενοδοχείο βρίσκεται η παραλία Tora Paguera.Το Promenade Apartments απέχει 150μ. από την λεωφόρο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ.Η τιμή του για 4 νύχτες είναι 198€ το δίκλινο.


Check in 14/06
Check out 18/06

 
 

Βαρκελώνη 
Το Hostal Conde Güell βρίσκεται δίπλα στο διάσημο στάδιο Camp Nou της Βαρκελώνης.Ο σταθμός Collblanc του μετρό απέχει 200μ. και σας μεταφέρει στο κέντρο της πόλης σε 3 στάσεις. Η λεωφόρος Diagonal είναι γεμάτη με μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα και βρίσκεται μόλις 15 λεπτά μακριά με τα πόδια από τον ξενώνα.Η τιμή του για 2 νυχτες είναι στα 117€ το δίκλινο.


Check in 18/06
Check out 20/06

  

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 288€
•Ξενοδοχεία: 315€
ΣΥΝΟΛΟ 603€ / 2 = 301,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (21/03) .Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την δημοσίευση  οι τιμές να έχουν αυξηθεί ,γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα. 

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال