ΝΤΟΥΜΠΑΙ 220€ (5 ΜΕΡΕΣ ,ΙΟΥΝΙΟΣ)

 
 
Ταξιδέψτε στο μαγικό Ντουμπάϊ για 5 ημέρες τον Ιούνιο ,με διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων ,με τελική τιμή 220€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

07/06 - 11/06 (220€)
14/06 - 18/06 (245€)

Η wizzair προσφέρει κάποιους πολύ χαμηλούς ναύλους από το αεροδρόμιο της Σόφιας με απευθείας πτήσεις για Ντουμπάϊ  ,με κόστος από 114€ με επιστροφή ,και σε συνδυασμό με τις φθηνές πτήσεις της Ryanair από Αθήνα για Σόφια μπορούμε να πάμε ένα πενταήμερο με 4 διανυκτερεύσεις στο μαγικό Ντουμπάϊ μόνο από 154€ τα αεροπορικά.

Όσοι μένουν Θεσσαλονίκη και γύρω περιοχές μπορούν να πάνε οδικώς έως Σόφια.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Για Ντουμπάϊ χρειάζεστε μόνο διαβατήριο , η βίζα δεν είναι απαραίτητη για τους Έλληνες υπηκόους.

*Εχετε υπόψην σας πως τον Ιούνιο στο Ντουμπάϊ έχει αρκετή ζέστη με μέση θερμοκρασία 38 βαθμους κατά την διάρκεια της ημερας και σε πολλες περιπτώσεις μπορεί να ξεπεράσει και τους 40 βαθμούς.Επίσης από 27/05 και για ένα μήνα είναι το Ραμαζάνι των μουσουλμάνων και ισχύουν κάποιες απαγορεύσεις στου δημόσιους χώρους κατά την διάρκεια της ημέρας ,όπως το να τρώτε ή να πίνεται νερό δημόσια κ.α. Οι απαγορεύσεις αυτές ισχύουν κυριως για τους μουσουλμάνους ,αλλά πολύ πιθανό να ισχύουν και για τους τουρίστες.



ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair από Αθήνα έως Σόφια ,και με την Wizzair από Σόφια για Ντουμπάϊ και κοστίζουν από 154€ συνολικά το άτομο.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή από την airtickets.gr σε λίγο ακριβότερη τιμή αλλά με την γνωστή ποιότητα και εξυπηρέτηση της εταιρίας.

Πρώτη κράτηση (Ryanair 40€)
Αθήνα - Σόφια 07/06 - 08:35
Σόφια - Αθήνα 11/06 - 06:50

Δεύτερη κράτηση (wizzair 114€)
Σόφια - Ντουμπάϊ (DWC) 17/05 - 13:00
Ντουμπάϊ (DWC) - Σόφια 21/05 - 19:25 


* Η αναμονή στη Σόφια  στο πήγαινε είναι 3 ώρες και στην επιστροφή 6.30 ώρες με μεταμεσονύχτια άφιξη.Σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο ,μόλις 500 μέτρα ,βρίσκεται το ibis Sofia airport hotel με 50€ η διανυκτέρευση σε περίπτωση που δεν θέλετε να περίμενετε τόσες ώρες στο αεροδρόμιο στην επιστροφή.

*Η τιμή της Wizz air περιλαμβάνει μια χειραποσκευή με διαστάσεις 42x32x25 ,όποτε αυτή θα είναι η βαλίτσα που θα έχετε μαζί σας και για τις πρησεις της Ryanair που επιτρέπει ελάχιστα μεγαλύτερες διαστάσεις.Μπείτε στο www.bagz.gr και βρείτε την κατάλληλη χειραποσκευή στις καλύτερες τιμες της αγοράς.

*Το αεροδρόμιο προσγείωσης στο Ντουμπάϊ είναι το δεύτερο αεροδρόμιο της πόλης ,το Διεθνές Ντουμπάϊ Αλ Μακτούμ ,55χλμ μακριά από το κέντρο της πόλης. Για να πάτε στο ξενοδοχείο θα πάρετε την  γραμμή F55A ,το οποίο βρίσκεται απέξω από το Τέρμιναλ ,και σας πάει κεντρο σε 1.30ώρα περίπου ,και από εκεί με μετρό για το ξενοδοχείο.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair και η Wizzair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Στη προκειμένη περίπτωση έχετε πάνω από 3 ώρες αναμονή οποτε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός.
 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Emirates Concorde Hotel ειναι ένα πολυτελες ξενοδοχείο 4 αστέρων.Διαθέτει πισίνα, κοντινές εγκαταστάσεις γκολφ και ένα χαμάμ με περιποιήσεις μασάζ.Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κεντρική περιοχή του Ντουμπάι ,σε μικρή απόσταση από το Deira City Centre Mall και το Al Ghurair Mall.Ο κοντινότερος  σταθμός μετρό βρίσκεται 900μ μακριά από το ξενοδοχείο.Ο ουρανοξύστης Burj Khalifa βρίσκεται 8 στάσεις με το μέτρο μακριά.Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 135€ το δίκλινο.


*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση ,κάντε login στην ιστοσελίδα του booking.

*Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται 20% φόροι ,περίπου 27€ στη διαμονή  ,και πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο.

*Το Ντουμπάϊ είναι μουσουλμανική χώρα ,και όπως σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες ισχύουν κάποιοι κανόνες στη διαμονή στα ξενοδοχεία.Διαβαστε καλά τους όρους του ξενοδοχείου πριν την κράτηση ,και για οποιαδήποτε απορία στείλτε ερώτημα στο κατάλυμα.
(Κατά την κράτηση επιλέξτε δωρεάν ακύρωση)

 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (07/06 - 11/06)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 308€
•Ξενοδοχείο: 135€
ΣΥΝΟΛΟ 442€ / 2 = 221,50€ το άτομο
 
-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις διότι δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال