ΝΤΟΥΜΠΑΙ 255€ (5 ΜΕΡΕΣ ,ΜΑΙΟΣ)

Δευτέρα  06 Μαρτίου 2017
 
 
Ταξιδέψτε στο μαγικό Ντουμπάϊ για 5 ημέρες τον Μάιο ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων ,με τελική τιμή 255€ αεροπορικά και διαμονή.

Η wizzair έχει κάποιους πολύ χαμηλούς ναύλους από το αεροδρόμιο της Σόφιας ,με φθηνές απευθείας πτήσεις για Ντουμπάϊ  ,με κόστος από 133€€ με επιστροφή ,και σε συνδυασμό με τις φθηνές πτήσεις της Ryanair από Αθήνα για Σόφια μπορούμε να πάμε ένα πενταήμερο με 4 διανυκτερεύσεις στο μαγικό Ντουμπάϊ μόνο από 177€ τα αεροπορικά.

Όσοι μένουν Θεσσαλονίκη και γύρω περιοχές μπορούν να πάνε οδικώς έως Σόφια.

Οι ημερομηνίες είναι 17/05 με 21/05 ,άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες σε αυτή την τιμή δυστυχώς δεν βρήκαμε.

*Εχετε υπόψην σας πως τον Μάιο στο Ντουμπάϊ έχει αρκετή ζέστη με θερμοκρασίες να αγγίζουν τους 35 με 40 βαθμούς.

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/03) ,και ενδέχεται να αυξηθούν σύντομα.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair από Αθήνα έως Σόφια ,και με την Wizzair από Σόφια για Ντουμπάϊ και κοστίζουν 177€ συνολικά το άτομο.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις.

Πρώτη κράτηση (Ryanair 44€)
Αθήνα - Σόφια 17/05 - 08:35
Σόφια - Αθήνα 22/05 - 06:50

Δεύτερη κράτηση (wizzair 133€)
Σόφια - Ντουμπάϊ 17/05 - 13:00
Ντουμπάϊ - Σόφια 21/05 - 19:25 


* Η αναμονή στη Σόφια  στο πήγαινε είναι 3 ώρες και στην επιστροφή 6.30 ώρες με μεταμεσονύχτια άφιξη.Σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο ,μόλις 500 μέτρα ,βρίσκεται το ibis sofia hotel airport με 60€ η διανυκτέρευση σε περίπτωση που δεν θέλετε να περίμενετε τόσες ώρες στο αεροδρόμιο στην επιστροφή.

*Η τιμή της Wizz air περιλαμβάνει μια χειραποσκευή με διαστάσεις 42x32x25 ,όποτε αυτή θα είναι η βαλίτσα που θα έχετε μαζί σας και για την Ryanair που επιτρέπει ελάχιστα μεγαλύτερες διαστάσεις.Μπείτε στο www.bagz.gr και βρείτε την κατάλληλη χειραποσκευή στις καλύτερες τιμες της αγοράς.

*Το αεροδρόμιο προσγείωσης στο Ντουμπάϊ είναι το δεύτερο αεροδρόμιο της πόλης ,το Διεθνές Ντουμπάϊ Αλ Μακτούμ ,55χλμ μακριά από το κέντρο της πόλης. Για να πάτε στο ξενοδοχείο θα πάρετε την  γραμμή F55A ,το οποίο βρίσκεται απέξω από το Τέρμιναλ ,και σας πάει κεντρο σε 1.30ώρα περίπου ,και από εκεί με μετρό για το ξενοδοχείο.
 
*Οι  πτήσεις ανταπόκρισης με εταιρίες low cost όπως η Ryanair και η Wizz air δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση  καθυστέρησης ή ακύρωσης κάποια πτήσεις.Διαβαστε παρακάτω για λεπτομέρειες.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Raintree Rolla Hotel είναι 4 αστέρων και  βρίσκεται σε απόσταση μόλις 500μ. από το σταθμό Al Fahidi του μετρό και διαθέτει εξωτερική πισίνα και εστιατόριο.Το εμπορικό κέντρο Dubai Mall και ο ουρανοξύστης Burj Khalifa είναι προσβάσιμα σε 30 λεπτά με το μετρό.Η τιμή του και για τις 3 διανυκτερεύσεις ξεκινάει από 117€ το δίκλινο στο booking.


 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (17/05 - 21/05
•Αεροπορικά εισιτήρια: 352€
•Ξενοδοχείο: 158€
ΣΥΝΟΛΟ 510€ / 2 = 255€ το άτομο

-Στη τιμή του ξενοδοχείου ΔΕΝ περιλαμβάνεται 20% φόρος ,ο οποίος πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο ,περίπου 15€ συνολικά το άτομο ανα διαμονή.
 
-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στη Σόφια έχετε από 3.30 έως 6 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال