ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ 260€ (23/05 - 30/05)

Τρίτη 07 Μαρτίου 2017
 

Ταξιδέψτε στη Λανθαρότε στα Κανάρια Νησιά τον Μάιο ,με διαμονή σε εξαιρετικό Airbnb με πισίνα ,με τελική τιμή 260€ αεροπορικά και διαμονή , + μονοήμερη σε Ρώμη και Μιλάνο.

Οι ημερομηνίες είναι 23/05 με 30/05

Σήμερα θα σας προτείνουμε ένα ταξίδι το οποίο έχουμε κάνει  πριν λίγους μήνες .Η διαμονή είναι στο Airbnb που μείναμε και εμείς και η τιμή βασίζεται με βάση τα 4 άτομα με μοίρασμα της τιμής του διαμερίσματος.Αν πάτε 2 άτομα η τιμή βγαίνει στα 367€ άτομο ή 280€ σε ξενοδοχείο που σας προτεινουμε ποιο κάτω.

Η Λανθαροτε είναι ηφαιστειογενές νησί στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκει στην Ισπανία και μαζί με άλλα νησιά αποτελούν τα Κανάρια νησιά.
Το κλίμα των νησιών αυτών είναι από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία τους 25 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πανέμορφα τοπία.Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς βρίσκεται απέναντι από την έρημο Σαχαρα και έχει πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο από την τελευταία μας επίσκεψη στον νησί τον Οκτώβριο του 2016.Το Airbnb που φαίνεται είναι αυτό που σας προτεινουμε.



ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν συνολικά 155€ το άτομο.Θα κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.
 
Αθήνα - Μιλάνο  23/05 - 09:45
Μιλάνο - Λανθαρότε 23/05 - 20:25
Λανθαρότε - Ρώμη FCO 30/05 - 07:25
Ρώμη CIA - Αθήνα 30/05 - 21:30

*Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο. Επιπλέον αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε με έξτρα χρέωση αλλά γνώμη μας δεν χρειάζεται.Εμεις στο ίδιο ταξίδι ταξιδέψαμε μόνο με την χειραποσκευή μας.

* Η αναμονή στα αεροδρόμια ανταπόκρισης είναι πάνω από 8 ωρες ,μπορείτε να το  εκμεταλλευτείτε ώστε να δείτε και το Μιλάνο και την Ρώμη. Επίσης οι πτήσεις ανταπόκρισης με εταιριες low cost όπως η Ryanair  είναι ποιο σίγουρες σε περίπτωση καθυστέρησης της προηγούμενης πτήσεις ,καθώς τέτοιες πτήσεις δεν προστατεύονται με εγγύηση.Διαβαστε ποιο κάτω για λεπτομέρειες.

*Τα αεροδρόμια στη Ρώμη είναι διαφορετικά μεταξύ τους και έχετε στη διάθεση σας πάνω από 8 ωρες να μεταφερθείτε από το ένα στο άλλο.Τις αποσκευές για να κάνετε ελεύθερα την βόλτα σας μπορείτε να τις αφήσετε σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο με μια μικρή χρέωση ,σχεδόν όλα προσφέρουν αυτή την υπηρεσία.


 
 
 

AIRBNB
Η Airbnb είναι ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων ,κάτι σαν το Booking αλλά με οικοδεσπότες απλούς ανθρώπους και όχι επαγγελματίες.Το Airbnb που σας προτείνουμε έχουμε μείνει και είναι εξαιρετικό.Βρίσκεται στο Puerto del Carmen ,το ποιο τουριστικό μέρος του νησιού ,διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με 1 διπλό και  2 μονά κρεβάτια ,ένα καναπέ που γίνεται κρεβάτι ,2 μπάνια ,σαλόνι πλυντήριο και κουζίνα.Η τιμή του είναι στα 57€ η βραδιά και μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα σύμφωνα με τους κανόνες του οικοδεσπότη.

Κάντε εγγραφή στο Airbnb κάνοντας κλικ εδώ και κερδίστε 35€ έκπτωση στη πρώτη σας κράτηση.

Συνολικά το διαμέρισμα θα σας κοστίσει 425€ μαζί με την προμήθεια 15% που κρατάει η Airbnb  και τα 35€ από την παραπάνω έκπτωση.


*Το διαμέρισμα για αυτές τις ημερομηνίες είναι διαθέσιμο μόνο για μια κράτηση καθώς δεν επρόκειτο για ξενοδοχείο.

 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Αν είστε 2 άτομα συμφέρει να μείνετε σε ξενοδοχείο.Ένα οικονομικό ξενοδοχείο στο Puerto Del Carmen  είναι το παρακάτω και θα σας κοστίσει 254€ το δίκλινο και για τις 7 νυχτες.


 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το νησί είναι αρκετά μεγάλο όποτε προτεινουμε να νοικιάσετε και αυτοκίνητο.Ενα μικρό αμάξι πόλης θα σας κοστίσει περίπου 30€ την ημέρα μαζί με ασφάλεια.Περιπου 210€/4 άτομα = 52,50€ το άτομο και για τις 7 νυχτες .Κρατηση online δεν χρειάζεται να κάνετε ,καθώς υπάρχουν στο αεροδρόμιο πολλά  διαθέσιμα γραφεία για ενοικίαση.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 4 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 620€
•Ξενοδοχείο: 425€
ΣΥΝΟΛΟ 1045€ / 4 = 261€ το άτομο

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στην πτήση ανταπόκρισης στο Μιλάνο και στηΡώμη  έχετε πάνω από 8 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές.

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Και μια φωτο από την βόλτα με τις Καμήλες στο Timanfaya park. 

 

Καλό ταξίδι 
travelsecrets.gr team

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال