ΚΆΙΡΟ 265€ (11/04 - 15/04)

 

Ταξιδέψτε την Μεγάλη Εβδομάδα στο Κάιρο με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. Τελική τιμή 260€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 11/04 με 15/04

Γιά Αίγυπτο χρειάζεστε Βίζα η οποία κοστίζει 20€ και μπορείτε να την βγάλετε εύκολα από την πρεσβεία της Αιγύπτου στην Αθήνα.Διαβαστε παρακάτω για λεπτομέρειες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Egyptair με απευθείας πτήση από Αθήνα και κοστίζουν 221€ με επιστροφή.

Αθήνα - Κάιρο 11/04 - 13:00
Κάιρο - Αθήνα 15/04 - 15:35


*Η τιμή περιλαμβάνει και αποσκευές.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Aracan Hotel είναι 4 αστέρων και προσφέρει εξωτερική πισίνα, βεράντα με ξαπλώστρες, κλιματιζόμενα δωμάτια και δωρεάν Wi-Fi. Οι Πυραμίδες της Γκίζας και το Πλοίο του Χέοπα είναι 10 λεπτά μακριά οδικώς.Η τιμή του και για τα 4 βραδια είναι στα 82€ το δίκλινο.


Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση ,κάντε login στην ιστοσελίδα του booking.

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Για όλους τους επισκέπτες εκτός από τους κατοίκους ορισμένων αφρικανικών και αραβικών χωρών είναι απαραίτητη η βίζα. Βίζα μπορείτε να πάρετε από την πρεσβεία της Αιγύπτου (Βασ. Σοφίας 3, τηλ. 210 3618612-3( ώρες 9 - 12) μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες και θα κοστίσει 20 €. Πρέπει να έχετε μια φωτογραφία μαζί σας. Βίζα μπορείτε να πάρετε επίσης στο αεροδρόμιο του Κάιρο και μάλιστα η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη. Πριν σταθείτε στην ουρά για τον έλεγχο των διαβατηρίων, αγοράστε τα απαραίτητα χαρτόσημα (15 US$) από τα ανταλλακτήρια που θα δείτε αμέσως μόλις μπείτε στην αίθουσα αφίξεων. Κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων, ο υπάλληλος θα κολλήσει τα χαρτόσημα στο διαβατήριο σας και αυτό είναι όλο. Η βίζα έχει ισχύ για ένα μήνα αλλά δεν θα έχετε πρόβλημα αν υπερβείτε το διάστημα μέχρι και 2 εβδομάδες. Αν ξεπεράσετε τις 2 εβδομάδες μετά τη λήξη της βίζας θα σας επιβληθεί ένα τσουχτερό πρόστιμο κατά την έξοδο από τη χώρα. Γι αυτό αν σκοπεύετε να μείνετε περισσότερο, ανανεώστε τη βίζα στο Κάιρο ή σε άλλη μεγάλη πόλη. Η ανανέωση μπορεί να γίνει περισσότερες από μια φορές, μέχρι τη συνολική διάρκεια ενός χρόνου. Για να βγείτε και να ξαναμπείτε στη χώρα, πρέπει να έχετε βίζα πολλαπλής εισόδου που στοιχίζει λίγο περισσότερο και πρέπει να το ζητήσατε κατά την έκδοσή της.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 442€
•Ξενοδοχείο: 82€
ΣΥΝΟΛΟ 524€ / 2 = 262€ το άτομο 

-Στη τιμή του ξενοδοχείου δεν περιλαμβάνεται 13% φόρος (περίπου 12€ συνολικά) ο οποίος πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο.

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (11/03) ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν αυξηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال