ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 730€ (30/05 - 07/06)

  

Ταξιδέψτε στην Δομινικανή Δημοκρατία στη Καραϊβική για 10 ημέρες τον Ιούνιο ,με διαμονή σε ξενοδοχείο με καλες κριτικες στη δημοφιλή παραλία Boca Chica ,με τελική τιμή 730€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 30/05με 07/06 με αναχώρηση από Αθήνα.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 8 βράδια στη Boca Chica ,σε ένα ψαροχώρι μόλις 12χλμ μακριά από το αεροδρόμιο και περίπου 39χλμ μακριά από την πρωτεύουσα.Εκει βρίσκεται και η ομώνυμη παραλία ,ισως η τουριστικότερη της χώρας ,με ρηχά ζεστά νερά ,μια ατελείωτη λευκή αμμουδιά, σπαρμένη με φοινικόδεντρα και μπόλικα ξύλινα μπαράκια με ξαπλώστρες.

Αν και η Δομινικανή Δημοκρατία φημίζεται για τα all inclusive resort της με τις ιδιωτικές παραλίες ,με το αζημίωτο βέβαια καθώς είναι πανάκριβα, εμείς προτείνουμε να μείνετε σε αυτό το όμορφο ψαροχώρι καθώς θα πληρώσετε πολύ λίγα χρήματα και για την διαμονή αλλά και σε αυτά που θα χαλάσετε εκεί καθώς η χώρα είναι ένας πολύ φθηνός προορισμός.

*Οι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου δεν χρειάζονται Βίζα για παραμονή έως 30 ημερες στη χώρα ,πιθανών θα πληρώσετε μόνο 10 δολάρια για μια κάρτα κατά την είσοδο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (31/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Update:Η παρακάτω προσφορά στα αεροπορικά από το kiwi.com δεν ισχύει πλέον ,εμφανίστηκε όμως μια ισως καλύτερη με 657€ τα αεροπορικά ,λίγο ακριβότερη μεν αλλά η ανταπόκριση σε αυτή τη περίπτωση είναι μόνο μια και περιλαμβάνονται και αποσκευές.

Κάντε την κρατηση από το airshop.gr βάζοντας αναχώρηση "ATH" και επιστροφή "SDQ" και τις ημερομηνίες 30/05 - 07/06

______________________________

Η Delta airlines προφέρει κάποιους πολύ φθηνούς ναύλους για την Δομινικανή Δημοκατια από το αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου ,όπου έχει απευθείας καθημερινές πτήσεις από Αθήνα η Aegean.Τα αεροπορικά θα σας κοστίσουν μόλις 619€ και για τις 6 πτήσεις. (3 στο πήγαινε ,3 στην επιστροφή)

Κράτηση θα κάνετε από την kiwi.com την μεγαλύτερη ιστοσελίδα online κρατήσεων , που συνδιάζει πτήσεις από όλες τις εταιριες ,ακόμα και αν δεν συμμετέχουν στην ίδια αεροπορική συμμαχία ,παρέχοντας σας εγγύηση πως αν χαθεί μια πτήση λόγο καθυστέρησης να κλείσετε την επόμενη διαθέσιμη πτήση για τον προορισμό σας εντελώς δωρεάν.Με απλά λόγια οι πτήσεις είναι εγγυημένες από την kiwi.com

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα της kiwi.com ,να επιλέξετε αναχώρηση "Athens" και προορισμό "Santo Domingo" να βάλετε τις ημερομηνίες 30/05 - 07/07 και να κάνετε την κράτηση.


*Η πτησεις της Delta περιλαμβάνουν και αποσκευές ,αυτές τις Aegean μόνο χειραποσκευή ,οποτε αν θέλετε και αποσκευές πρέπει να πληρώσετε και αποσκευή στην Aegean το οποίο κοστίζει μόλις +60€ συνολικά επιπλέων το άτομο .Μπορείτε να κάνετε την αγορά απευθείας από την kiwi.com επιλέγοντας το στο αντίστοιχο πεδίο κατά την διάρκεια της κράτησης.

*Πιθανων δεν είμαστε σίγουροι ,θα χρειαστεί να κάνετε και μια online αίτηση για είσοδο στις Η.Π.Α. (Αίτηση esta)καθώς η πτήση ανταπόκριση με την Delta είναι στην Νέα Υόρκη.Μπορειτε να την κάνετε εύκολα εδώ

*Στο πήγαινε η αναμονή στο Μιλάνο είναι 2ω50λ και στην Νέα Υόρκη 3ω23λ.Στην επιστροφή η αναμονή στη Νέα Υόρκη είναι 8 ώρες ,μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για μια γρήγορη βόλτα στην μεγαλούπολη ,και στο Μιλάνο 2ω35λ.

*Η τιμή στα αεροπορικά βγαίνει και ποιο χαμηλά (514€) αν κάνετε τις κρατήσεις απευθείας από τις αεροπορικές εταιριες ή το airshop.gr,σε αυτή την περίπτωση οι πτήσεις της Delta θα σας κοστίσουν 405€ και της Aegean 114€ ,αλλά δεν σας στο συνιστούμε γιατί η ανταπόκριση με αυτό τον τρόπο δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση.Η επιλογή είναι δικιά σας !!

Παράδειγμα ,ξεχωριστές κρατήσεις (514€)
 

Παράδειγμα από kiwi.com (619€)
 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Hotel Casa Cock βρίσκεται σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από το Boca Chica το κέντρο της πόλης και 200 ​​μέτρα από την δημοφιλή παραλία με την λευκή αμμουδιά.Ολα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και ντους.Το ξενοδοχείο προσφέρει επισης  εστιατόριο και μπαρ. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να βρουν μια ποικιλία από εστιατόρια που προσφέρουν θαλασσινά, διεθνή πιάτα και τοπική κουζίνα 200 μέτρα μακριά.Το αεροδομιο βρίσκεται μόλις 20 λεπτά μακριά από το κατάλυμα.Οι κριτικες του είναι πολύ καλες με βαθμολογία 8 στα 10 στο booking.Η τιμή του για 8 βραδια είναι στα 221€ το δίκλινο (110€ το άτομο)


Check in 30/05
Check out 07/07

 
 
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κάντε κράτηση για αυτοκίνητο στις χαμηλοτερες τιμες  της αγορας ,από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1238€
•Ξενοδοχείο: 221€
ΣΥΝΟΛΟ 1459€ / 2 = 729,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/03) .Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την δημοσίευση  οι τιμές να έχουν αυξηθεί ,γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις καθως δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 


 

1 Σχόλια

  1. If you want to find out ESTA documents required to apply for the ESTA authorisation read on. - https://www.estavisa-online.com/apply-now/
    ESTA authorisation is valid for passport holders of 38 (as per 2018) countries eligible for the Visa Waiver Program.
    ESTA Requirements & Documents Needed
    Here are the guidelines as per the US Department of Homeland Security.
    Valid passport
    The applicant should have a valid passport of nations and territories eligible for the Visa Waiver Program. The passport as per 2016 norms should be in e-passport form with embedded security chip.
    Communicable diseases barred for ESTA
    Certain communicable diseases (Not HIV) carriers are barred from ESTA. https://www.estavisa-online.com/apply-now/
    • Chancroid
    • Gonorrhea
    • Granuloma inguinale
    • Leprosy, infectious
    • Lymphogranulomavenereum
    • Syphilis (infectious stage)
    • Tuberculosis (active)
    Personal information
    Your contact and employment information is required to fill the application form for the ESTA application.
    Valid credit card
    The fees are to be paid online so a valid eligible credit card is required to apply for the ESTA. https://www.estavisa-online.com/apply-now/
    You can easily fill the ESTA application with guidance from trusted ESTA sites like ESTA-online.com which give a better experience and handholding.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال