ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ,ΜΠΑΝΓΚΟΚ ,ΠΟΥΚΕΤ 775€ (05/09-26/09)

 

Ταξιδέψτε σε Σιγκαπούρη ,Μπανγκόκ και Πουκέτ για 20 ημέρες τον Σεπτέμβριο ,με τελική τιμή 775€ αεροπορικά και διαμονή μαζί με όλους τους φόρους.

Οι ημερομηνίες είναι 05/09με 26/09 με αναχώρηση από Αθήνα.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 3 βράδια στη Σιγκαπούρη ,4 βράδια στη Μπανγκόκ και 12 βράδια στο Πουκέτ.

*Οι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου δεν χρειάζονται Βίζα για παραμονή έως 30 ημερες.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.




ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Οι πτήσεις "Αθήνα - Σιγκαπούρη - Αθήνα" είναι με την Scoot airlines ,και για τους υπόλοιπους προορισμους με διάφορες low cost αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ασία.Οι πτήσεις είναι συνολικά 5 και τα αεροπορικά θα σας κοστίσουν μόλις 610€ για όλες τις πτήσεις.

Κράτηση θα κάνετε από την kiwi.com την μεγαλύτερη ιστοσελίδα online κρατήσεων , που συνδιάζει πτήσεις από όλες τις εταιριες ,ακόμα και με τις low cost που δεν συμμετέχουν σε κάποια αεροπορική συμμαχία ,παρέχοντας σας εγγύηση πως αν χαθεί μια πτήση λόγο καθυστέρησης να κλείσετε την επόμενη διαθέσιμη πτήση για τον προορισμό σας εντελώς δωρεάν.Με απλά λόγια οι πτήσεις είναι εγγυημένες από την kiwi.com

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα της kiwi.com ,να επιλέξετε την επιλογή "πολλαπλοί προορισμοί" ,να βάλετε τα παρακάτω στοιχεία και να κάνετε την κράτηση ,τόσο απλά.

1.Athens - Singapore 05/09
2.Singapore - Bangkok 09:09
3.Bangkok - Phuket 13/09
4.Phuket - Singapore 25/09
5.Singapore - Athens 26/09


*Η τιμή περιλαμβάνει μόνο μια χειραποσκευή με διαστάσεις 48x34x20 cm ,αν θέλετε να προσθέσετε επιπλέων αποσκευές θα σας κοστίσει +111€ ακομα συνολικά για μια βαλίτσα 15 κιλών. 

 
 
 


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Τα ξενοδοχεία στο Πουκέτ είναι πάμφθηνα με τιμες που ξεκινάνε από 8€ την ημέρα ,στη Σιγκαπούρη είναι λίγο τσιμπημένες όπως και στη Μπανγκόκ ,αλλά σε κάθε περίπτωση στο σύνολο για 18 βραδια η τιμή βγαίνει πολύ φθηνά ,μόλις 335€ (167€ το άτομο σε δικλινο) Αν πάτε πάνω από 2 άτομα μια καλή επιλογή είναι να μείνετε σε κάποιο Airbnb καθως μπορεί να φιλοξενήσει παραπάνω από 2 άτομα σε τιμες χαμηλοτερες από ξενοδοχείο.Αν δεν είστε εγγεγραμμένος κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 35€ έκπτωση στη πρώτη κράτηση.

Σιγκαπούρη 
Το Hotel 81 Gold ειναι ένα ξενοδοχείο με καλες κριτικες το οποίο  βρίσκεται στην πολυσύχναστη περιοχή Geylang, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από τον σταθμό Aljunied του μετρό που σας συνδέει εύκολα με το κεντρο της πόλης.Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Gold 81 περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο και ντους.Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 122€ το δίκλινο.


Check in 06/09
Check out 09/09

 

Μπανγκόκ 
Το Pinnacle Lumpinee Hotel είναι 3 αστέρων και έχει καλες κριτικες.Απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Lumpinee του μετρό MRT, ο οποίος συνδέεται με το δίκτυο του υπέργειου σιδηροδρόμου (BTS Skytrain).Διαθέτει σάουνα και εξωτερικές πισίνες και προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης.Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 117€ το δίκλινο.


Check in 09/09
Check out 13/09

 

Πουκέτ
Το Nanai Residence είναι 3 αστέρων και βρίσκεται μολις15 λεπτά με τα πόδια από την παραλία της Patong.Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα ,τουριστικό γραφείο και 24ωρη ρεσεψιόν. Προσφέρει δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο ,υπηρεσία πλυντηρίου και χώρο φύλαξης αποσκευών.Η τιμή του ξεκινάει μολις από 8€ το δίκλινο.Η τιμή του για 12 βραδια είναι στα 96€ το δικλινο.


Check in 13/09
Check out 25/09

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κάντε κράτηση για αυτοκίνητο στις χαμηλοτερες τιμες  της αγορας ,από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1220€
•Ξενοδοχεία: 335€
ΣΥΝΟΛΟ 1555€ / 2 = 777,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/03) .Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την δημοσίευση  οι τιμές να έχουν αυξηθεί ,γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις καθως δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 


 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال