Πάσχα στη Στοκχόλμη με 94€ τα αεροπορικά.

 

Τον Απρίλιο και ειδικότερα την Μεγάλη Εβδομάδα τα αεροπορικά εισιτήρια όπως είναι λογικό σε αργίες και γιορτες ,είναι πολύ ακριβά με εξωφρενικές τιμές σε κάποιες περιπτώσεις.Μια φθηνή επιλογή είναι τα ταξιδέψετε στη Σόφια που είναι ο μοναδικός φθηνός προορισμός από το αεροδρόμιο της Αθήνας ,και από εκεί σε έναν από τους πολλούς προορισμους από το δίκτυο της Ryanair που μονίμως έχει χαμηλές τιμες.

Ενα τέτοιο παράδειγμα θα σας δείξουμε για Στοκχόλμη.
 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στη Σόφια και κοστίζουν 94€ με επιστροφή. Συγκεκριμένα θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

Πρώτη κράτηση (46€)
Αθήνα - Σόφια 12/04 - 08:35
Σόφια - Αθήνα 17/04 - 06:50

Δεύτερη κράτηση  (48€)
Σόφια - Στοκχόλμη 12/04 - 17:35
Στοκχόλμη - Σόφια 16/04 - 19:50

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με εταιρίες χαμηλού κόστος όπως η Ryanair δεν είναι εγγυημένες και υπόκειται σε κινδύνους λόγω καθυστερήσεων και ακυρώσεων. Όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια αναμονής τόσο ασφαλέστερη είναι η πτήση.

*Η διάρκεια αναμονής είναι κοντα στις 7 ώρες.Στην επιστροφή θα χρειαστεί να περιμένετε κατά την διάρκεια της νύχτας.Σε περίπτωση που δεν θέλετε να περιμένετε τόσο πολύ ,υπάρχει δίπλα στο αεροδρόμιο το ibis Sofia airport Hotel με 50€ η διανυκτέρευση.

*Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλάτης ανά άτομο.

 

ΔΙΑΜΟΝΗ 
Στη Σουηδία υπάρχει έντονη η Ελληνική Παρουσία καθώς ζουνε και εργάζονται πολύ Έλληνες.Οποτε αν δεν έχετε κάποιο συγγενή ή φίλο να σας φιλοξενήσει μια φθηνή επιλογή είναι να μείνετε σε κάποιο Airbnb. 

Η Airbnb είναι ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων ,κάτι σαν το booking αλλά με οικοδεσπότες απλούς ανθρώπους όχι επαγγελματίες. Για εγγραφή και 35€ έκπτωση στη πρώτη σας κράτηση κάντε κλικ εδώ

Για διαμονή σε ξενοδοχείο μια φθηνή επιλογή είναι το 3 αστέρων Scandic Ariadne το οποίο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πολης ,και θα σας κοστίσει 312€ το δίκλινο και για τις 4 νύχτες.


 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال