Νέα δρομολόγια από την Ryanair για το 2017 !!

 

H Ryanair, ανακοίνωσε, τη νέα σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Φρανκφούρτης, με μία καθημερινή πτήση, η οποία θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο, ενόψει του χειμερινού προγράμματος Αθήνας  για το 2017.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στην ενίσχυση του διεθνούς δικτύου της εταιρείας από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου εντάσσονται τέσσερα νέα δρομολόγια προς Αϊντχόφεν, Μόναχο Μέμινγκεν, Μπρατισλάβα και Νάπολη, καθώς και τέσσερα νέα χειμερινά δρομολόγια προς Αμβούργο, Βαρσοβία, Μπάντεν-Μπάντεν και Ντόρτμουντ. 

Ειδικότερα, με συνολικά 19 δρομολόγια και 82 εβδομαδιαίες πτήσεις στο χειμερινό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία θα συμβάλλει στην διακίνηση 1,5 εκατομμυρίου επιβατών και στην στήριξη 1.100 έμμεσων θέσεων εργασίας ετησίως στην Θεσσαλονίκη. Στο πρόγραμμα της Ryanair περιλαμβάνονται ακόμα τρεις καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα και μία καθημερινή προς Βερολίνο. Για το χειμώνα του 2017, θα προσφέρονται δύο εβδομαδιαία δρομολόγια για κάθε νέο προορισμό από αυτούς που αναφέρθηκαν παραπάνω. 

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, το καλοκαιρινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης σημειώνει ρεκόρ κρατήσεων, προσφέροντας αυξημένες συχνότητες για καλοκαιρινές διακοπές και ακόμα χαμηλότερους ναύλους λόγω της χαμηλότερης τιμής των καυσίμων, καθώς και μία αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία, ενόψει του προγράμματος «Always Getting Better».

Πηγή: Το Βήμα

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال