ΜΑΡΟΚΟ 280€ (16/05 - 22/05)

 

Ταξιδέψτε για 7 ημέρες τον Μάιο στο Ραμπάτ ,την Καζαμπλάνκα και το Μαρακές ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων ,με τελική τιμή 280€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες ειναι 16/05 με 22/05 και η αναχώρηση είναι από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 1 νύχτα στο Ραμπάτ ,2 νύχτες στη Καζαμπλάνκα και 3 νύχτες στο Μαρακές.
Θα πάτε αεροπορικώς στο Ραμπάτ και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Μαρακές.Η μετακίνηση από πόλη σε πόλη θα γίνει με τρένο.Αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (04/04) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Οι πτήσεις είναι όλες με την Ryanair με ανταπόκριση στη Ρώμη στο πήγαινε και στο Μιλάνο στην επιστροφή ,και κοστίζουν 145€ συνολικά για 4 πτήσεις.θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

Αθήνα - Ρώμη 16/05 - 09:50 (22€)
Ρώμη - Ραμπάτ 16/05 - 16:50 (35€)
Μαρακές - Μιλάνο 22/05 - 07:30 (52€)
Μιλάνο - Αθήνα 22/05 - 16:10 (36€)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης ανα άτομο.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Στη προκειμένη περίπτωση έχετε πάνω από 4 ώρες αναμονή οποτε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός.Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις και από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή (172€) αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης ακόμα και με low cost εταιριες.Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτησεις ένα ένα ή κάντε κλικ εδώ

 

 
 
Τρένα 
Τα τρένα στο Μαρόκο είναι πολύ καλά (καλύτερα από την Ελλάδα) και συνδέουν τις μεγαλύτερες πόλεις μεταξύ τους. Υπάρχουν 3 ειδών τρένα, τα ordinaire, rapide και τρένα προαστιακούΣε όλα τα τρένα υπάρχουν 1η & 2η θέση χωρίς σπουδαίες διαφορές στην άνεση. Τα περισσότερα τρένα είναι τύπου rapide και κλιματίζονται.Περισσοτερες πληροφορίες και δρομολόγια μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.oncf.ma

Ραμπάτ - Καζαμπλάνκα 
Ο σταθμός επιβίβασης στο Ραμπάτ λέγεται "Sale tabriquet" και ο σταθμός αποβίβασης "casa port"
Το εισιτήριο μια απλής διαδρομής κοστίζει 40MAD ,περίπου 4€ και η διάρκεια είναι 1ω20λεπτα.

Καζαμπλάνκα - Μαρακές 
Ο σταθμός επιβίβασης στη Καζαμπλάνκα λέγεται "casa voyageurs" και ο σταθμός αποβίβασης "marrakech".Το εισιτήριο μια απλής διαδρομής κοστίζει από 90MAD ,περίπου 8€ και η διάρκεια είναι περίπου 3 ωρες.

*Ολα τα παραπάνω στοιχεία τα έχουμε συλλέξει από εγκυρες πηγες όπως η επίσημη ιστοσελίδα τρένων του Μαρόκου ,την ιστοσελίδα Rome2rio , το TripAdvisor και την ιστοσελίδα traveltips.gr

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Τα ξενοδοχεία είναι όλα κεντρικά ,3 και 4 αστέρων και έχουν πολύ καλες κριτικές , κοστίζουν συνολικά  273€ (136€ το άτομο) Κράτηση θα κάνετε από την booking από τους παρακάτω συνδέσμους.

Ραμπάτ
Το Malak Hotel είναι 3 αστέρων έχει πολύ καλες κριτικες και βρίσκεται στο κεντρο του Ραμπάτ 5 λεπτά με τα πόδια από τα αξιοθέατα της πόλης.Η τιμή του για ένα βράδυ είναι στα 61€ το δίκλινο.Στη τιμή περιλαμβάνεται και πρωινό.


Check in 16/05
Check out 17/05

 

Καζαμπλάνκα 
Το Atlas Almohades Casablanca city center είναι 4 αστέρων και βρίσκεται στο κέντρο της Καζαμπλάνκας, σε απόσταση 1χλμ. από το λιμάνι και 5χλμ. μακριά από την παραλία.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 108€ το δίκλινο.


Check in 17/05
Check out 19/05

 

Μαρακές 
Το Hotel Almas είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κεντρικό Μαρακές.Το ξενοδοχείο συνδιάζει παραδοσιακό Μαροκινό στιλ με μοντέρνο ντιζάιν και έχει πολύ καλες κριτικες.Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 104€ το δίκλινο.


Check in 19/05
Check out 22/06

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 290€
•Ξενοδοχεία: 273€
ΣΥΝΟΛΟ 563€ / 2 = 281€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις καθως δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال