ΖΑΚΥΝΘΟΣ 95€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)

 

Ταξιδέψτε στη πανέμορφη Ζάκυνθο για 4 ημέρες τον Ιούνιο ,με τελική τιμή 95€ αεροπορικά και διαμονή.

Η προφορά ισχύει από το αεροδομιο της Αθήνας.Ποιο συγκεκριμένα θα μείνετε 3 νύχτες και έχετε στην διάθεση σας 4 ημέρες καθώς αναχωρειτε με πρωινή πτήση στις 05:20 και επιστρέφεται με βραδινή στις 21:50μ.μ. 

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κόστος αεροπορικά και διαμονή είναι οι παρακάτω:

06/06 - 09/06 (95€)
08/06 - 11/06 (95€)
13/06 - 16/06 (95€)
15/06 - 18/06 (100€)
19/06 - 22/06 (100€)

Το ξενοδοχείο που προτείνουμε βρίσκεται στην περιοχή του Λαγανά.Ο Λαγανάς είναι ιδανική τοποθεσια αν δεν θέλετε να νοικιάσετε αμάξι ,καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδομιο και στην πόλη της Ζακύνθου.Τις διάσημες παραλίες όπως "το ναυάγιο" μπορείτε να τις επισκεφθείτε με τα καραβάκια που κάνουν το γύρο του νησιού με κόστος από 20€.Στη παραλία τουΛαγανά επίσης θα συναντήσετε και τις διάσημες χελώνες καρέτα-καρέτα που κάθε καλοκαίρι πάνε εκεί για να αναπαραχθούν.Μην παραλείψετε να κάνετε βουτιά με μάσκα καθώς εχετε πολλές πιθανότητες να τις συναντήσετε αν πάτε λίγο ποιο βαθιά ,πραγματικά μοναδική εμπειρία το να κολυμπάς ανάμεσα σε αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

Αξιζει επίσης να αναφέρουμε πως ο Λαγανάς είναι η ποιο κοσμοπολίτικη παραλία της Ζακύνθου καθώς είναι η δημοφιλέστερη περιοχή που επιλέγουν κυρίως νέοι σε ηλικία τουρίστες ,κυρίως Άγγλοι ,οποτε αν σας αρέσει η ησυχία ή θέλετε να κάνετε οικογενοιακες διακοπες ,προτιμήστε καλύτερα να μείνετε σε άλλο μέρος ,αλλά μην παραλείψετε την βουτιά με τις χελώνες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Olympic air με απευθείας πτήση από Αθήνα ,και κοστίζουν 61€ με επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες.Κρατηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Olympic air ή από το airshop.gr


*Στη τιμή περιλαμβάνεται 1 δωρεάν αποσκευή κατ' άτομο και μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά. Διαστάσεις 55 x 35 x 20cm.

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Vossos Hotel Apartments βρίσκεται στη Ζάκυνθο, διαθέτει πισίνα και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100μ. από την παραλία του Λαγανά και μόλις 3 λεπτά μακριά με τα πόδια από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης.Η τιμή του για ένα δίκλινο ξεκινάει από 68€ και για τα 3 βραδια της διαμονής σας.


*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση ,κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κάντε κράτηση για αυτοκίνητο στις χαμηλοτερες τιμες από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (08/06 - 11/06)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 122€
•Ξενοδοχείο: 68€
ΣΥΝΟΛΟ 190€ / 2 = 95€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις καθως δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال