ΜΑΡΑΚΕΣ 215€ (15/06 - 21/06)

 

Ταξιδέψτε στη ροζ πόλη του Μαρόκου το Μαρακές για 7 ημέρες τον Ιούνιο ,με διαμονή σε κεντρική τοποθεσια με πρωινό.Τελική τιμή 215€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 15/06 με 21/06 και η τιμή βασίζεται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα της τιμής του ξενοδοχείου.

Ό,τι έχετε στο μυαλό σας όταν σκέφτεστε την Ανατολή, θα το βρείτε στο Μαρακές. Τη ροζ πόλη, το διαμάντι του Νότου, όπως συνηθίζουν να τη λένε στο Μαρόκο, με τα παζάρια, τις υπαίθριες αγορές, τους κήπους, τα παλάτια και μαζί χρώματα, αραβικά άλογα, τείχη, φοίνικες.Για πολλούς αποτελεί από μόνο του προορισμό ,και όχι σταθμό σε ένα ταξίδι στο Μαρόκο. Δεν είναι τυχαίο ότι την τελευταία δεκαπενταετία πολλοί Ευρωπαίοι έχουν αγοράσει σπίτια μέσα στην παλιά πόλη που τα έχουν μετατρέψει σε μόνιμες κατοικίες.

Κεντρικό στοιχείο της πόλης, γύρω από το οποίο κινούνται τα πάντα, είναι η καταπληκτική πλατεία Τζαμά Ελ Φνα ( Djemaa El Fna ), που κυριολεκτικά θα σας μεταφέρει σε άλλη εποχή. Οι επισκέψεις σας πρέπει να περιλαμβάνουν το τέμενος Κουτούμπια με τον υπέροχο μιναρέ, το Palais Dar Si Said που είναι μουσείο λαϊκής τέχνης, τους τάφους των Σααντί, το παλάτι Μπαχιά και φυσικά τους ωραιότατους κήπους Μενάρα και Μαζορέλ.

Στο Μαρακές έχει γυριστεί και ένα επεισόδιο του World party και μπορείτε να το δείτε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στις Βρυξέλλες στο πήγαινε και στη Ρώμη στην επιστροφή και κοστίζουν 162€ το άτομο συνολικά και για τις 4 πτησεις

Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατησεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Αθήνα - Βρυξέλλες 15/06 - 06:15 (33€)
Βρυξέλλες - Μαρακές 15/06 - 15:10 (54€)
Μαρακές - Ρώμη 21/06 - 06:40 (30€)
Ρώμη - Αθήνα 21/06 - 21:30 (45€)

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε στις Βρυξέλλες είναι κοντά στις 6 ωρες και στην επιστροφή στη Ρώμη 10 ώρες ,ότι πρέπει και για βόλτα στη πόλη.

*Κατα την διάρκεια της τριτης κράτησης από Μαρακές για Ρώμη η τιμή θα εμφανιστεί στο νόμισμα του Μαρόκου το MAD ,κάντε την κράτηση κανονικά η μετατροπή σε ευρώ γίνεται αυτόματα.(1MAD=0,09€)

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με εταιρίες χαμηλού κόστους όπως η Ryanair δεν είναι εγγυημένες και υπόκειται σε κινδύνους λόγω καθυστερήσεων και ακυρώσεων. Όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια αναμονής τόσο ασφαλέστερη είναι η πτήση.

*Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.

*Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η διαθεσιμότητα στα αεροπορικά σε αυτές τις τιμες είναι πολύ περιορισμένη ,γιαυτο κάντε κράτηση άμεσα.

 
  
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Sindi Sud βρίσκεται στο κεντρο του Μαρακές ,800μ. από το Παλάτι Bahia και 3χλμ. από το Συνεδριακό Μέγαρο και τους Κήπους Μαζορέλ. Το αεροδρόμιο Menara είναι προσβάσιμο σε 4 χιλιόμετρα.Θα βρείτε δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και ντους ,δωρεάν wifi και 24ωρη ρεσεψιόν και βεράντα.Η τιμή του για 6 βραδια είναι μόλις 102€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.


*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.

*Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται 2,50€ ανα άτομο την βραδια καθως πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο.

 

Ξενοδοχείο 3 αστέρων 
Άλλη μια καλή επιλογή ειναη και το 3 αστέρων Hotel Relax Marrakech το οποίο προσφέρει και πισίνα.Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 196€ το δίκλινο.

Αυτοκίνητο
Κάντε κράτηση για αυτοκίνητο από την ιστοσελίδα rentalcars.com στις καλύτερες τιμες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 324€
•Ξενοδοχείο: 102€
ΣΥΝΟΛΟ 426€ / 2 = 213€ το άτομο

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (24/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 





Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال