ΠΡΑΓΑ ,ΒΙΕΝΝΗ ,ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 250€ (27/06 - 03/07)

 

Ταξιδέψτε σε Πράγα ,Βιέννη και Βουδαπέστη για 7 ημερες ,με διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο ,με τελική τιμή 250€.

Οι ημερομηνίες είναι από 27/06 εως 03/07

Ποιο συγκεκριμένα η αναχώρηση είναι από Αθήνα και θα μείνετε από 2 βράδια στην κάθε πόλη.Στη Πράγα θα πάτε αεροπορικώς με ανταπόκριση στο Μιλάνο και θα επιστρέψετε αεροπορικώς με απευεθειας πτήση από Βουδαπέστη.Απο Πράγα για Βιέννη και από Βιέννη για Βουδαπέστη θα πάτε με λεωφορείο ή τρένο.

Το ταξιδι μπορείτε να το προσαρμόσετε στα δικά σας γούστα ,π.χ. μπορείτε να μείνετε περισσότερες μερες στη Πράγα ή από Πράγα να πάτε κατευθείαν Βουδαπέστη κ.τ.λ. ,η τιμή θα βγει το ίδιο περίπου μπορεί και φθηνότερα αν αποφύγετε την Βιέννη που είναι ελάχιστα ακριβότερη.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι ολα με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 104€ το άτομο για όλες της πτησεις.Απο Αθήνα για Πράγα θα πάτε με ανταπόκριση στο Μιλάνο με μικρή αναμονή ,και θα επιστρέψετε από Βουδαπέστη με απευθείας πτήση.Θα πρέπει να κάνετε 3 διαφορετικές κρατησεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Αθήνα - Μιλάνο 27/06 ,09:45π.μ. (22€)
Μιλάνο - Πράγα 27/06 ,14:30μ.μ. (22€)
Βουδαπέστη - Αθήνα 03/07 21:24μ.μ. (60€)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Στη προκειμένη περίπτωση στη πτήση ανταπόκρισης στο Μιλάνο έχετε περίπου 3 ώρες αναμονή οποτε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός.Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις και από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης.

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΤΡΕΝΑ
Από Πράγα για Βιέννη και από Βιέννη για Βουδαπέστη θα πάτε με λεωφορείο ή με τρένο και τα εισιτήρια κοστίζουν από 12€ μολις η μετάβαση.Η διαδρομή από Πράγα για Βιέννη με λεωφορείο διαρκεί περίπου 4ω35 λεπτά και από Βιέννη για Βουδαπέστη 2ω40λ.Επιλογες στις μερες και τις ωρες αναχώρησης έχετε παρα πολλες.Κρατηση θα κάνετε online από την ιστοσελίδα GoEuro.com

Ενδεικτικά παρακάτω έχουμε επιλέξει τα ποιο φθηνά και βολικά δρομολόγια με συνολικό κόστος 26€ το άτομο και για τα 2 δρομολόγια.

Πράγα - Βιέννη 12:30μ.μ. (12€)
Βιέννη - Βουδαπέστη 08:39π.μ. (14€)


Οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο online με κράτηση από το GoEuro.com ,στο σταθμό πιθανών να ισχύουν άλλες τιμες.

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως φαινετε παρακάτω π.χ. για το σταθμό στη Πράγα "praha,Uan Florenc"

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Και τα 3 ξενοδοχεία που προτεινουμε παρακάτω εχουνε πολύ καλες κριτικες με βαθμολογία booking από 7,7 και άνω και βρίσκονται όλα κοντά στο κέντρο.Και τα 3 μαζί κοστίζουν συνολικά 241€ για 6 βραδια (120€ το άτομο)

Πράγα 
Το Hotel Mars είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε μια καταπράσινη κατοικημένη περιοχή της Πράγας, 15 λεπτά με το τραμ από το κέντρο.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 61€ το δίκλινο.


Check in 27/06
Check out 29/06

 

Βιέννη  
Το Hotel & Palais Strudlhof είναι 4 αστέρων και βρίσκεται στο 9ο διαμέρισμα της Βιέννης περίπου 2,5 μακριά από το κεντρο της πόλης το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα.Η στάση Währinger του τραμ βρίσκεται μόλις 1 λεπτό μακριά με τα πόδια και παρέχει συνδέσεις με τις γραμμές U2 και U6 του υπόγειου σιδηρόδρομου.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 108€ το δίκλινο.


Check in 29/06
Check out 01/07

 

Βουδαπέστη 
Το easyHotel Budapest Oktogon βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, στην πλευρά της Πέστης στο κέντρο της πόλης, μόνο 1 τετράγωνο από την προστατευόμενη περιοχή της UNESCO, στο σταυροδρόμι των οδών Andrassy και Oktogon.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 72€ το δίκλινο.


Check in 01/07
Check out 03/07

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 208€
•Λεωφορεία: 52€
•Ξενοδοχεία: 241€
ΣΥΝΟΛΟ 501€ / 2 = 250,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις καθως δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال