ΙΜΠΙΖΑ 283€ (ΑΠΟ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ)

 

Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη στην μαγευτική Ίμπιζα τον Ιούνιο για 8 ημέρες ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πισίνα.Τελική τιμή 283€ αεροπορικά και διαμονή. (567€ για 2 άτομα)

Συγκεκριμένα θα μείνετε 1 βράδυ στις Βρυξέλλες στην αναχώρηση ,και 6 βράδια στο Σαν Αντόνιο ,την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ίμπιζα και την πιο τουριστική.Εκει βρίσκεται και το περίφημο Cafe Del Mar με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και την καταπληκτική lounge μουσική συλλογή.

Οι ημερομηνίες είναι 05/06 με 12/06 

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (17/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στις Βρυξέλλες ,και κοστίζουν 144€ συνολικά το άτομο με επιστροφή.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατησεις απευθείας απο την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Πρώτη κράτηση (99€)
Θεσσαλονίκη - Βρυξέλλες 05/06 - 20:50 
Βρυξέλλες - Θεσσαλονίκη 12/06 - 16:35

Δεύτερη κράτηση (44€)
Βρυξέλλες - Ίμπιζα 06/06 - 12:05
Ίμπιζα - Βρυξέλλες 12/06 - 10:25

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με εταιρίες χαμηλού κόστους όπως η Ryanair δεν είναι εγγυημένες και υπόκειται σε κινδύνους λόγω καθυστερήσεων και ακυρώσεων. Όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια αναμονής τόσο ασφαλέστερη είναι η πτήση.

*Η αναμονή στις Βρυξελλες στο πήγαινε είναι 13 ώρες ,γιαυτο προτεινουμε να μείνετε ένα βράδυ σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο ,περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός η πλάτης.

 
 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Βρυξέλλες 
Το ibis Budget Charleroi Aeroport βρίσκεται 2 χλμ μακριά από το αεροδομιο Charleroi ,περίπου 5 λεπτά οδικώς, και προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν.Ειναι μια καλή και οικονομική επιλογή για μεγάλες αναμονές στο αεροδομιο.Η τιμή του για ένα βράδυ είναι στα 47€ το δίκλινο.


Check in 05/06
Check out 06/06 


Ίμπιζα 
Το Hostal Dinamarca βρίσκεται στο San Antonio την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ίμπιζα και την πιο τουριστική και απέχει μόλις 200μ. από το σταθμό των λεωφορείων στο Σαν Αντόνιο της Ίμπιζα.Το διάσημο Café del Mar είναι προσβάσιμο σε 2 λεπτά με τα πόδια.Προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν πρόσβαση σε μια εξωτερική πισίνα που βρίσκεται 100μ μακριά.Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 232€ το δίκλινο. (116€ το άτομο)


Check in 06/06
Check out 12/06

*Αν εμφανίζεται στη σελίδα της booking ότι η διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο εξαντλήθηκε ,επιλέξετε τις ημερομηνίες check in και check out που αναγραμάφουμε από πάνω.Επισης αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση ,πιθανών πρέπει να κάνετε login.

 

Η διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο στην Ιμπιζα είναι πολύ περιορισμένη ,σε περίπτωση που εξαντληθεί ,άλλο ένα οικονομικό ξενοδοχείο σε αυτή την τιμή είναι και το Hostal Rosalia και το Hostal Anibal.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κάντε κράτηση για αυτοκίνητο στις χαμηλοτερες τιμες από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 288€
•Ξενοδοχεία: 279€
ΣΥΝΟΛΟ 567€ / 2 = 283,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις καθως δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال