ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ 366€ (01/06 - 06/06)

 

Ταξιδέψτε την περίοδο του Αγίου πνεύματος στο εξωτικό Σαρμ ελ Σέιχ ,με διαμονή σε πολυτελές θέρετρο 4 αστέρων με πλήρης διατροφή και ποτά (all inclusive), με τελική τιμή 366€ , αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 01/06 με 06/06 με αναχώρηση και επιστροφή τα μεσάνυχτα.

Το Σαρμ ελ Σέιχ είναι πόλη και λιμένας της Αιγύπτου στη Ερυθρά Θάλασσα ,και ένα από τα ποιο οικονομικά  τουριστικά θέρετρα με ηλιοφάνεια όλο τον χρόνο.Τον Ιούνιο η θερμοκρασία είναι υψηλή αλλά υποφερτή και σπάνια ξεπερναει τους 40 βαθμούς.Το Σαρμ ελ Σειχ φημίζεται για τις καταδύσεις του ,οποτε αν είστε λάτρεις της θάλασσα και των καταδύσεων θα το ερωτευτείτε.Εκτος από χαλάρωση, ξεκούραση και μπάνια μπορείτε επίσης να κάνετε σαφάρι με καμήλες ή γουρούνες και να απολαύσετε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δείπνο σε τέντα βεδουίνων.

*Για Αίγυπτο οι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου χρειάζονται Βίζα η οποία κοστίζει 20€ και μπορείτε να την βγάλετε εύκολα από την πρεσβεία της Αιγύπτου στην Αθήνα ή απευθείας στο αεροδομιο σρο Κάιρο.Διαβαστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean με ανταπόκριση στο Κάιρο  ,και κοστίζουν 620€ με επιστροφή για 2 άτομα (310€ το άτομο)Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την airshop.gr

Αθήνα - Σαρμ ελ Σέιχ 01/06 - 23:50
Σαρμ ελ Σειχ - Αθήνα 06/06 - 23:59

Κάντε κράτηση εδώ  (620€ για 2 άτομα)

*Στην τιμή περιλαμβάνονται μια δωρεάν αποσκευή και μια χειραποσκευή ανα άτομο.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Xperience St. George είναι ένα πολυτελές θέρετρο 4 αστέρων και απέχει μόλις 2χλμ. από την Παλιά Πόλη Sharm el-Sheikh.Διαθέτει 4 εξωτερικές πισίνες, ηλιόλουστη βεράντα και αμμώδη ιδιωτική παραλία, με εστιατόριο και beach bar. 

Το κατάλυμα περιλαμβάνει γυμναστήριο και το σπα με τη σάουνα και το υδρομασάζ είναι ιδανικά για χαλάρωση. Το St. George Homestay διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ, πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο και βόλεϊ. 

Η τιμή του για 4 βράδυα αν επιλέξετε το all inclusive πακέτο που περιλαμβάνει πλήρης διατροφή και δωρεάν ποτά είναι στα 113€ συνολικά (56€ το άτομο)


Check in 02/06
Check out 06/06

*Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται 13% ΦΠΑ ,περίπου 14€ συνολικά στη διαμονή ,και πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο.

 
 
 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Για όλους τους επισκέπτες εκτός από τους κατοίκους ορισμένων αφρικανικών και αραβικών χωρών είναι απαραίτητη η βίζα. Βίζα μπορείτε να πάρετε από την πρεσβεία της Αιγύπτου (Βασ. Σοφίας 3, τηλ. 210 3618612-3( ώρες 9 - 12) μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες και θα κοστίσει 20 €. Πρέπει να έχετε μια φωτογραφία μαζί σας. Βίζα μπορείτε να πάρετε επίσης στο αεροδρόμιο του Κάιρο και μάλιστα η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη. Πριν σταθείτε στην ουρά για τον έλεγχο των διαβατηρίων, αγοράστε τα απαραίτητα χαρτόσημα (15 US$) από τα ανταλλακτήρια που θα δείτε αμέσως μόλις μπείτε στην αίθουσα αφίξεων. Κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων, ο υπάλληλος θα κολλήσει τα χαρτόσημα στο διαβατήριο σας και αυτό είναι όλο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 620€
•Ξενοδοχείο: 113€
ΣΥΝΟΛΟ 733€ / 2 = 366,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال