50% σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο το καλοκαίρι.

 

Επωφεληθείτε με 50% έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλη την καλοκαιρινή περίοδο σε δρομολόγια της Blue Star και Hellenic Seaways σε συνεργασία με την Vodafone και την Cosmote αντίστοιχα.Οι προορισμοί είναι παρα πολλοί και καλύπτουν σχεδόν όλα τα Ελληνικά νησιά.

Ακόμα και αν δεν είστε συνδρομητής καμίας από τις παραπάνω εταιριες κινητής ,αξίζει να αποκτήσετε ένα καινούργιο αριθμό ειδικά και μόνο για τον σκοπό αυτό.Αξιζει να σημειώσουμε επίσης πως η προσφορά δεν έχει κάποια ημερομηνία λήξης ,και θα συνεχίζεται για όλο το καλοκαίρι ,αρκεί να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.Vodafone & blue star
Η Vodafone σε συνεργασία με την blue star ferries ,προσφέρει με την αγορά ενός εισιτηρίου ,ακόμα ένα δωρεάν ,για όλους τους προορισμους της εταιρίας εκτός από Κρήτη για όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Η παροχή του δώρου γίνεται με την ταυτόχρονη έκδοση δύο ή τεσσάρων εισιτηρίων για δύο άτομα, με έκπτωση πενήντα τοις εκατό (50%). Η παροχή ισχύει μόνο για εισιτήρια επιβατών και για μια (1) διαδρομή (oneway) για το ίδιο δρομολόγιο (ίδια ημερομηνία, πλοίο, θέση, προορισμός) υπό την προϋπόθεση της διαθεσιμότητας θέσεων για το δρομολόγιο της επιλογής σας και εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα εισιτήρια της προσφοράς.

Η διαδικασία για να επωφεληθείτε από την προσφορά   είναι πολύ απλή ,αν είστε συνδρομητής καρτοκινητής Cu στέλνεται "BLUE" στο 54646 (χρέωση 0,20€) και αμέσως θα λάβετε έναν κωδικό το οποίο θα τον εξαργυρώσετε κατά την διάρκεια της κράτησης σε 1 από τα κεντρικά γραφεία της Blue star ή τηλεφωνικά στο 18130.

Αν είστε συνδρομητής συμβολαίου θα κατεβάσετε την εφαρμογή "my Vodafone" και θα πάρετε τον κωδικό online απευθείας από την εφαρμογή.Οι εξαργυρώσεις στο πρακτορείο πραγματοποιούνται μετά τις 11:00 π.μ. μετά το πρώτο 24ωρο.

Περισσοτερες πληροφορίες αν είστε συνδρομητής συμβολαίου εδώ και καρτοκινητής cu εδώ

 

Cosmote & Hellenic seaways 
Παρόμοια προσφορά προσφέρει και η Cosmote σε συνεργασία με την Hellenic seaways.Με κάθε αγορά ενός εισιτηρίου σε ένα από τα 35 δρομολόγια της εταιρίας , δώρο το εισιτήριο επιστροφής. (ισχύει και για αυτοκινητα) .Η προσφορά ισχύει από 11/04/2017 έως 31/10/2017 για διαδρομές από Τρίτη εως Σάββατο.

Η διαδικασία και εδώ ειναι πολύ απλή.Θα κατεβάσετε την εφαρμογή DEALS for YOU της cosmote και θα πάρετε τον κωδικό online ή  θα στείλετε ένα κενό μυνημα στο 19019 αν είστε συνδρομητής καρτοκινητής.

Η κρατηση και η εξαργύρωση του κωδικού μπορεί να γίνει από την ιστοσελίδα της Hellenic Seaways ,τηλεφωνικά στον αριθμό 210 4199000 ,στο κεντρικό εκδοτήριο της εταιρίας στη Πλ. Καραϊσκάκη στο Πειραιά και σε όλα τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία.

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά θα βρείτε εδώ

 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال