ΒΑΡΝΑ 135€ (ΙΟΥΛΙΟΣ)

 
 
Ταξιδέψτε στην όμορφη Βάρνα το στολίδι της μαυρης θαλασσας για 5 ημερες τον Ιούλιο ,με διαμονή σε ξενοδοχείο με πισίνα κοντά στο κεντρο.Τελική τιμή 135€ αεροπορικά και διαμονή.

Χτισμένη σε έναν πεταλοειδή κόλπο της Μαύρης Θάλασσας, η Βάρνα είναι το παραθαλάσσιο στολίδι της Βουλγαρίας, που συνδυάζει τις ανέσεις και τις επιλογές μιάς μεγαλούπολης με την ευχάριστη και χαλαρή διάθεση ενός καλοκαιρινού θερέτρου. Κέντρο τουρισμού και πολιτισμού, η Βάρνα συγκεντρώνει απίστευτα πολλά και αξιόλογα αξιοθέατα για όλα τα γούστα. Από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Βάρνας, όπου εκτίθεται ο διάσημος Χρυσός Θησαυρός της Βάρνας, μέχρι το πεδίο της Μάχης της Βάρνας και τα εκπληκτικά θέρετρα που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αγαπημένος προορισμός για πολλούς Ευρωπαίους ταξιδιώτες. 
 
Ημερομηνίες:
06/07 - 11/07 (136€)
08/07 - 14/07 (136€)
13/07 - 18/07 (136€)
18/07 - 23/07 (136€)
19/07 - 24/07 (145€)
20/07 - 25/07 (150€)

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (05/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair από Αθήνα έως Σόφια ,και με την Wizzair από Σόφια για Βάρνα και κοστίζουν συνολικά 76€ το άτομο με επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνιες.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την airshop.gr

Πρώτη κράτηση (Ryanair 40€)
Αθήνα - Σόφια 18/07 - 08:35
Σόφια - Αθήνα 23/07 - 06:50

Δεύτερη κράτηση (wizzair 36€)
Σόφια - Βάρνα 18/07 - 20:30
Βάρνα - Σόφια 22/07 - 21:55

*Βαση του παραπάνω παραδείγματος θα κάνετε τις κρατησεις και για τις υπόλοιπες ημερομηνίες ,απλά προσέξετε τις ημερομηνίες της επιστροφής ,η πτήση Σόφια - Αθήνα να είναι μια μέρα μετά την πτήση Βάρνα - Σόφια.

*Κατα την διάρκεια της κράτησης στην ιστοσελίδα της Wizz air η τιμη θα εμφανιστεί σε λέβα Βουλγαρίας ,η μετατροπή γίνεται στο τέλος κατά την διάρκεια της πληρωμής. Ισοτιμία >> 1€ = 1,95 λέβα

* Η αναμονή στη Σόφια στο πήγαινε είναι 10 ωρες μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε κάνοντας βόλτα στη πόλη της Σόφιας.Στην επιστροφή η διάρκεια αναμονής είναι 8 ώρες με μεταμεσονύχτια άφιξη.Σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο ,περίπου 2χλμ ,βρίσκεται το Hotel astra  με 35€ η διανυκτέρευση σε περίπτωση που δεν θέλετε να περίμενετε τόσες ώρες στο αεροδρόμιο  η ακόμα καλύτερα μπορείτε να το συνδυάσετε να μείνετε κιόλας 1-2 μερες στη Σόφια.

*Η τιμή της Wizz air περιλαμβάνει μόνο μια τσάντα χειρός με διαστάσεις 42x32x25 ,όποτε αυτή θα είναι η μόνη χειραποσκευή που θα έχετε μαζί σας και για τις πτησεις της Ryanair που επιτρέπει ελάχιστα μεγαλύτερες διαστάσεις.Μπείτε στο www.bagz.gr και βρείτε την κατάλληλη χειραποσκευή στις καλύτερες τιμες της αγοράς.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair και η Wizzair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Στη προκειμένη περίπτωση έχετε πάνω από 8 ώρες αναμονή οποτε ο κίνδυνος είναι μικρός.Αν θέλετε να αποφύγετε τον κίνδυνο μπορείτε να κάνετε τις κρατησεις από την ιστοσελίδα της kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης.
 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Hotel Casablanca Green βρίσκεται στη Βάρνα σε ένα λόφο με υπέροχη θέα στην θάλασσα.Προσφέρει πισίνα ,κλιματιζόμενα δωμάτια με μπαλκόνι και δωρεάν Wi-Fi.Το κέντρο της Βάρνας βρίσκεται σε απόσταση 3,5χλμ., ενώ το Golden Sands είναι προσβάσιμο σε 10 χιλιόμετρα. Το Δελφινάριο απέχει 2 χιλιόμετρα.Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 120€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση ,κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
  
 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κάντε κράτηση για αυτοκίνητο στις χαμηλοτερες τιμες από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.
 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (18/07 - 23/07)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 152€
•Ξενοδοχείο: 120€
ΣΥΝΟΛΟ 272€ / 2 = 136€ το άτομο
 
-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις διότι δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε τον φίλο Κωνσταντίνο για την πρόταση.

Καλό ταξίδι !!
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال