ΡΩΜΗ 215€ (10/08 - 16/08)

 

Ταξιδέψτε για 7 μέρες στη πανέμορφη Ρώμη το δεκαπενταύγουστο ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πολύ καλες κριτικες.Τελική τιμή 217€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 10/08 με 16/08

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (22/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με απευθείας πτήση από Αθήνα και κοστίζουν 132€ με επιστροφή το άτομο.Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr


*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης.

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Kolping Hotel Casa Domitilla είναι 3 αστέρων με πολύ καλες κριτικες , και βρίσκεται σε απόσταση 200μ. από τις Κατακόμβες της Domitilla.Το ξενοδοχείο έχει πολύ καλές συνδέσεις με λεωφορείο προς το κέντρο της Ρώμης τα οποία σας μεταφέρουν στις πλατείες Piazza Venezia και Largo di Torre Argentina, καθώς και στο σιδηροδρομικό σταθμό Termini.Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 171€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με έκπτωση 32% μόνο για σήμερα.


*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση ,κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.

*Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται 4€ δημοτικός φόρος την βραδια ανα άτομο όπως σε όλα τα ξενοδοχεία στην Ιταλία ,και πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο.

*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

 
 
Αν θέλετε να μείνετε κοντά στο κεντρικό σταθμό Τερμινι ,μια καλή επιλογή είναι και το 3 αστέρων hotel Gordon που βρίσκεται μόλις 200μ μακριά από Τερμινι και 20 λεπτά με τα πόδια από το Κολοσσαίο.Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 276€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο στις χαμηλοτερες τιμες της αγοράς.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 264€
•Ξενοδοχείο: 171€
•ΣΥΝΟΛΟ: 435€ / 2 = 217,50€ το άτομο 


- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Στηρίξτε μας κάνοντας τς κρατησεις από την ιστοσελίδα που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους ,ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με προσφορές και DIY προτάσεις ταξιδιών.Ευχαριστούμε !!

Κάνε κράτηση από την airshop.gr
Κάνε κράτηση από την airtickets.gr
Κάνε κράτηση από την petas.gr
Κάνε κράτηση από την travelplanet24
Κράτηση ξεν/χείου από την booking.com

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال