ΜΑΔΕΡΑ - ΛΙΣΑΒΟΝΑ 245€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)

 
 
Ταξιδέψτε για 8 ημέρες τον Νοέμβριο στο εξωτικό νησί της Μαδέρα και την Λισαβόνα ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία με καλές κριτικες.Τελική τιμή 245€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ποιο αναλυτικά ,θα μείνετε 4 νύχτες στη Μαδέρα και 3 νύχτες στη Λισαβόνα.Το ταξίδι συνολικά διαρκεί 8 ημέρες ,7 νύχτες και οι ημερομηνίες είναι 07/11 με 14/11 

 

Η Μαδέρα ή αλλιως Μαδέιρα είναι ομάδα νήσων στον Ατλαντικό Ωκεανό που ανήκουν στην Πορτογαλία. Είναι δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου λόγο του κλίματος του που είναι υποτροπικό με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες όλη την διάρκεια του χρόνου (17-25 βαθμούς) αλλά και της βλάστησης του ,και είναι ίσως ο πιο κοντινός σε εμάς τροπικός παράδεισος μαζί με τα Καναρια νησιά.

Νυχτερινή ζωή δεν θα βρείτε ούτε καν στην πρωτεύουσα Φουνσάλ, ενώ και οι άγριες ακτές δεν ευνοούν ιδιαίτερα το κολύμπι. Εκείνο όμως που μαγνητίζει τους ταξιδιώτες οι οποίοι συρρέουν στο νησί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι το μοναδικό φυσικό κάλλος της: το τροπικό δάσος έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και σπάνια είδη ενδημικών ζώων και πουλιών έχουν βρει καταφύγιο σε αυτό. Τα χαρακτηριστικά ρυάκια του αρδευτικού δικτύου levadas διατρέχουν όλο το νησί παράλληλα με χτισμένα μονοπάτια ιδανικά για πεζοπορίες με μαγευτική θέα.

 Όσοι διαθέτετε καλή φυσική κατάσταση και αναζητάτε την περιπέτεια μη χάσετε την ευκαιρία να αναρριχηθείτε στις Pico Ruivo και Pico do Areeiro: ο δρόμος προς την κορυφή οδηγεί πάνω από τα σύννεφα και χαρίζει εκπληκτικές εικόνες. Στην προστατευόμενη περιοχή του Garajau, πάλι, θα έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε εξοπλισμό scuba diving για υποθαλάσσιες εξερευνήσεις. 

*Στα Μαδέρα ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean και την EasyJet με ανταπόκριση στη Λισαβόνα ,και κοστίζουν  161€ το άτομο.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση (114€)
Αθήνα - Λισαβόνα 07/11 - 08:45
Λισαβόνα - Αθήνα 14/11 - 11:50

Δεύτερη κράτηση (47€)
Λισαβόνα - Μαδέρα (FNC) 07/11 - 18:55
Μαδέρα (FNC) - Λισαβόνα 11/11 - 15:00

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μόνο μια χειραποσκευή ανα άτομο.Αν θέλετε περισσοτερες αποσκευές μπορειτε να αγοράσετε με επιπλέων χρέωση.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η easyJet δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Σε αυτή την περίπτωση έχετε πάνω από 7:30 ώρες αναμονή οποτε ο κίνδυνος είναι μικρός.Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης.Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτησεις μια μια.

 
 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μαδέρα ,Φουνσάλ
Το Residencial Funchal βρίσκεται στη πρωτεύουσα της Μαδέρα και το πιο τουριστικό μέρος του νησιού την Φουνσάλ.Το Φρούριο São Tiago και ο καθεδρικός ναός Funchal απέχουν μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.Τα δωμάτια περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση, τηλέφωνο και ιδιωτικό μπάνιο με ντους ,και επισης υπάρχει 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία πλυντηρίου ,πολύ βολικό αν ταξιδεύετε μόνο με χειραποσκευή.Η τιμή του για 4 βραδια είναι μόλις 79€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 07/11
Check out 11/11

*Πιθανες εκπτώσεις θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στην ιστοσελίδα της booking.

*Αλλη μια καλή επιλογή είναι και το 4 αστέρων  suite jardins da ajuda επισης στη Φουνσάλ και περιλαμβάνει και εξωτερική πισίνα.Η τιμή του είναι 180€ για 4 βραδια σε δίκλινο.

 

Λοσαβόνα
Μια φθηνή επιλογή είναι στο Residencial Joao το οποίο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, 300μ. μακριά από τον σταθμό Picoas του μετρό και σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το ιστορικό κέντρο της Λισαβόνας.Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 90€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 11/11 
Check out 14/11

 
 
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κράτηση για αυτοκίνητο μπορειτε να κάνετε online από την rentalcars.com στις χαμηλοτερες τιμες της αγοράς.

tips: Αν  δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα αλλά χρεωστική ,μην αγοράσετε online ασφάλεια καθως είναι άχρηστη ,καθως θα αγοράσετε υποχρεωτικά στο αεροδομιο όταν παραλάβετε το αυτοκίνητο.Αν διαθέτετε πιστωτική αγοράστε την κανονικά καθως θα σας έρθει πιο οικονομικά το αυτοκίνητο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 322
•Ξενοδοχεία: 169€
ΣΥΝΟΛΟ 491€ / 2 = 245,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال