ΑΛΙΚΑΝΤΕ 250€ (15/09 - 21/09))


 

Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη στο μαγευτικό Αλικάντε της Ισπανίας για 7 ημέρες τον Σεπτέμβριο ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο διαμερισμάτων με καλες κριτικες.Τελική τιμή 254€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 15/09 με 21/09 και το ταξίδι συνολικά διαρκεί 7 ημέρες , 6 νύχτες.

Οι φίλοι από Αθήνα μπορούν να κάνουν το ταξίδι τον Οκτώβριο σε ακόμη χαμηλότερη τιμή ,στα 200€.Διαβαστε στο τέλος της ανάρτησης για λεπτομέρειες.

Το Αλικάντε είναι ισπανική πόλη, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, στο νότιο τμήμα της Βαλενθιακης κοινότητας.Είναι ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Ισπανίας στη Μεσόγειο και υπήρξε κατά το Μεσαιωνα και την αναγέννηση σημαντικό οικονομικό και εμπορικό κέντρο. Σήμερα ο πληθυσμός της ανέρχεται στις 331.750 κατοίκους ,με απέραντες παραλίες για τους υπερδεκαπλάσιους τουρίστες που το επισκέπτονται κάθε χρόνο για τη θάλασσα, το ήπιο κλίμα του (έχει πάντα από άνοιξη ως καλοκαίρι, σε μεγάλες ακεφιές φτάνει μέχρι φθινόπωρο) την όμορφη παλιά πόλη του και τη γευστικότατη τοπική κουζίνα.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (12/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο ,και κοστίζουν 112€ με επιστροφή το άτομο.Θα κάνετε 2 κρατησεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Πρώτη κράτηση 
Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 15/09 - 10:00π.μ.
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 21/09 - 15:05μ.μ.
Κράτηση εδώ  (119€ για 2 άτομα)

Δεύτερη κράτηση 
Μιλάνο - Αλικάντε 15/09 - 21:15μ.μ.
Αλικάντε - Μιλάνο 21/09 - 09:55π.μ.
Κράτηση εδώ  (119€ για 2 άτομα)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 10 ώρες ,μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για μονοήμερη εκδρομή στο Μιλάνο.Στην επιστροφή η διάρκεια αναμονής είναι 3 ώρες.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Στη προκειμένη περίπτωση έχετε από 3 εως 10 ωρες αναμονή οποτε ο κίνδυνος είναι μικρός.Αν θέλετε να αποφύγετε τον κίνδυνο μπορείτε να κάνετε τις κρατησεις από την ιστοσελίδα της kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης.

 
 

ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Hostal La Lonja βρίσκεται στο κέντρο του Αλικάντε, κοντά στην ιστορική κεντρική αγορά και στο Ruiz de Alba και το πάρκο Castillo de San Fernando. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπάνιο και ντους.

Η δημοφιλής παραλία Postiguet απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια και η παλιά πόλη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, ενώ υπάρχουν πολλά καταστήματα και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση.

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Αλικάντε προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο θεματικό πάρκο Terra Mítica. Το κοντινό λεωφορείο οδηγεί σε παραλίες όπως το El Campello ή το Playa de San Juan. Η στάση του λεωφορείου απέχει 50μ. και ο επισκέπτης μπορεί να ταξιδέψει από και προς το αεροδρόμιο με την γραμμή λεωφορείου C6.

Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 284€ για ένα
δίκλινο δωμάτιο.Κρατηση θα κάνετε μέσω τους trivago.gr και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς.


 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 224€
•Ξενοδοχείο: 284€
•ΣΥΝΟΛΟ: 508€ / 2 = 254€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 
Οι φίλοι από Αθήνα μπορούν να κάνουν το ταξίδι τον Οκτώβριο σε ακόμη χαμηλότερη τιμή ,στα 200€ τελική τιμή με διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο που προτεινουμε παραπάνω.Οι ημερομηνίες είναι 13/10 - 19/10 ,δείτε το παρακάτω screenshot για της πτησεις που θα πρέπει να κάνετε.Το ξενοδοχείο κοστίζει μόλις 182€ το δίκλινο για 6 βραδια.

Πρώτη κράτηση 
Αθήνα - Μιλάνο 13/10 - 14:10
Μιλάνο - Αθήνα 19/10 - 17:30
Κράτηση εδώ  (117€ για 2 άτομα)

Δεύτερη κράτηση 
Μιλάνο - Αλικάντε 13/10 - 21:15μ.μ.
Αλικάντε - Μιλάνο 19/10 - 09:55π.μ.
Κράτηση εδώ  (119€ για 2 άτομα€
.

 

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά travel blog με προτάσεις για DIY ταξιδια.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال