ΜΑΡΟΚΟ 250€ (Οκτώβριος)

 

Ταξιδέψτε για 8 ημέρες τον Οκτώβριο στο Ραμπάτ ,την Καζαμπλάνκα και το Μαρακές ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων ,με τελική τιμή 250€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες ειναι 10/10 με 17/10 

Βάση αυτού του παραδείγματος και με λίγο ψάξιμο θα βρείτε και αλλες ημερομηνίες μέσα στον Οκτώβριο αλλά και τον Νοέμβριο.

Πιο αναλυτικά θα πάτε αεροπορικώς στο Ραμπάτ και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Μαρακές.Θα μείνετε 2 νύχτες στο Ραμπάτ ,2 νύχτες στη Καζαμπλάνκα και 3 νύχτες στο Μαρακές.Η μετακίνηση από πόλη σε πόλη θα γίνει με τρένο ,αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (22/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Οι πτήσεις είναι όλες με την Ryanair με ανταπόκριση στη Ρώμη στο πήγαινε και στο Μιλάνο στην επιστροφή ,και κοστίζουν 110€ συνολικά το άτομο  για 4 πτήσεις.θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Ρώμη 10/10 - 09:50 (24€)
Ρώμη - Ραμπάτ 10/10 - 16:50 (25€)
Μαρακές - Μιλάνο 17/10 - 10:05 (37€)
Μιλάνο - Αθήνα 17/10 - 17:30 (24€)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης ανα άτομο.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Σε αυτή την περίπτωση έχετε πάνω από 3 ώρες αναμονή οποτε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός.Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης.Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτησεις μια μια.

 
 
 
Τρένα 
Τα τρένα στο Μαρόκο είναι πολύ καλά (καλύτερα από την Ελλάδα) και συνδέουν τις μεγαλύτερες πόλεις μεταξύ τους. Υπάρχουν 3 ειδών τρένα, τα ordinaire, rapide και τρένα προαστιακούΣε όλα τα τρένα υπάρχουν 1η & 2η θέση χωρίς σπουδαίες διαφορές στην άνεση. Τα περισσότερα τρένα είναι τύπου rapide και κλιματίζονται.Περισσοτερες πληροφορίες και δρομολόγια μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.oncf.ma

Ραμπάτ - Καζαμπλάνκα 
Ο σταθμός επιβίβασης στο Ραμπάτ λέγεται "Sale tabriquet" και ο σταθμός αποβίβασης "casa port"
Το εισιτήριο μια απλής διαδρομής κοστίζει 40MAD ,περίπου 4€ και η διάρκεια είναι 1ω20λεπτα.

Καζαμπλάνκα - Μαρακές 
Ο σταθμός επιβίβασης στη Καζαμπλάνκα λέγεται "casa voyageurs" και ο σταθμός αποβίβασης "marrakech".Το εισιτήριο μια απλής διαδρομής κοστίζει από 90MAD ,περίπου 8€ και η διάρκεια είναι περίπου 3 ωρες.

*Ολα τα παραπάνω στοιχεία τα έχουμε συλλέξει από εγκυρες πηγες όπως η επίσημη ιστοσελίδα τρένων του Μαρόκου ,την ιστοσελίδα Rome2rio , το TripAdvisor και την ιστοσελίδα traveltips.gr

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Τα ξενοδοχεία είναι όλα κεντρικά ,3 και 4 αστέρων με καλες κριτικές.Κοστίζουν συνολικά  288€ για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο (144€ το άτομο) Κράτηση θα κάνετε από την booking από τους παρακάτω συνδέσμους. 

Ραμπάτ
Το Hotel Yasmine είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κεντρο του Ραμπάτ μόλος 15 λεπτά με τα πόδια από την Μεντίνα και τα αξιοθέατα της πόλης.Η τιμή του για δυο βράδια είναι στα 94€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


Check in 10/10
Check out 12/10

 

Καζαμπλάνκα 
Το Atlas Almohades Casablanca city center είναι 4 αστέρων και βρίσκεται στο κέντρο της Καζαμπλάνκας, σε απόσταση 1χλμ. από το λιμάνι και 5χλμ. μακριά από την παραλία.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 108€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 12/10
Check out 14/10

 

Μαρακές 
Το Hotel Relax Marrakech ειναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε  απόσταση 20 λεπτών με αυτοκίνητο απο την παλιά πόλη του Μαρακες.Προσφέρει πισίνα ,δωρεάν Wi-Fi ,και κλιματιζόμενα δωμάτια.Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 96€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 14/10
Check out 17/10

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 220€
•Ξενοδοχεία: 288€
ΣΥΝΟΛΟ 508€ / 2 = 254€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του.

τηρίξτε μας κάνοντας τς κρατησεις από την ιστοσελίδα που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους ,ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με προσφορές και DIY προτάσεις ταξιδιών.Ευχαριστούμε !!

Κάνε κράτηση από την airshop.gr
Κάνε κράτηση από την airtickets.gr
Κάνε κράτηση από την petas.gr
Κάνε κράτηση από την travelplanet24
Κράτηση ξεν/χείου από την booking.com

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال