ΜΠΑΛΙ 465€ (31/10 - 10/11)

 

Ταξιδέψτε στο εξωτικό Μπαλί στην Ινδονησία για 10 ημέρες τον Νοέμβριο ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με πισίνα και πρωινό ,με τελική τιμή 465€ αεροπορικά και διαμονή μαζί με όλους τους φόρους.

Οι ημερομηνίες είναι 31/10 με 10/11 και το ταξίδι συνολικά διαρκεί 11 ημέρες , 9 νύχτες.

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (08/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.Με λίγο ψάξιμο στα αεροπορικα θα βρείτε ημερομηνίες και για άλλους μήνες.Ο Νοέμβριος θεωρείται καλός μήνας για να ταξιδέψετε στο Μπαλί επισης οι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου δεν χρειάζονται βίζα.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την scoot airlines (θυγατρική της Singapore airlines) με ανταπόκριση στη Σιγκαπούρη ,και το κόστος είναι 405€ το άτομο με επιστροφή.Θα κάνετε μια μόνο κράτηση απευθείας από την ιστοσελίδα της scoot airlines ή την airtickets.gr

Αθήνα - DPS Μπαλί 31/10 , 11:30π.μ.
DPS Μπαλί - Αθήνα 10/11 , 18:45μ.μ.

*Η διάρκεια την αναμονής είναι 3 ωρες στο πήγαινε και 5 ωρες στην επιστροφή στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης.Υπαρχει και επιλογή στα ίδια χρήματα με μεγαλύτερη αναμονή στην επιστροφή ,ώστε αν θέλετε ,να δείτε και την Σιγκαπούρη.

*Η τιμή περιλαμβάνει μόνο μια χειραποσκευή ανα άτομο με διαστάσεις 54x38x23 και ακόμα μια μικρή τσάντα χειρός η λαπτοπ με συνολικό βαρος εως 10 κιλά.Αποσκευες μπορείτε να αγοράσετε με εξτρα χρέωση 60€ για μια βαλίτσα εως 20 κιλά ,αλλά γνώμη μου δεν χρειάζεται.Για προορισμους όπως το Μπαλι ,το μόνο που χρειάζεσαι είναι ελαφριά ρούχα και μαγιό ,αν παρόλα αυτά θέλετε οπωσδήποτε αποσκευές ,μπορείτε να αγοράσετε μόνο μια και να την μοιραστείτε.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Waringin Homestay είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην Κούτα ,το δημοφιλέστερο μέρος στο Μπαλί.Η παραλία Κούτα βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.Το ξενοδοχείο προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, κήπο ,βεράντα και υπηρεσίες πλυντηρίου και σιδερώματος.Η τιμή του ξεκινάει από 13€ στο απλό δωμάτιο ,και για 9 βραδια θα σας κοστίσει μόλις 120€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.Κράτηση θα κάνετε μέσω της trivago.gr και επιλογή της φθηνότερης τιμής που θα εμφανιστεί.


Ημερομηνία check in: 01/11
Ημερομηνία check out: 10/11

 
 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ
Αν θέλετε να μείνετε σε κάποιο πιο πολυτελές ξενοδοχείο ,μια καλή επιλογή είναι και το 4 αστέρων Rhadana Hotel με εξαιρετικές κριτικές.Το κόστος για 9 βραδια είναι μόλις 195€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


 
 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 810€
•Ξενοδοχείο: 120€
•ΣΥΝΟΛΟ: 930€ / 2 = 465€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά travel blog με προτάσεις για DIY ταξιδια.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال