ΒΕΝΕΤΙΑ 140€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 5 ημερες τον Νοέμβριο στη πανέμορφη Βενετία ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό.Τελική τιμή 140€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 06/11 με 10/11 

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Volotea με απευθείας πτήση από Αθήνα και κοστίζουν 44€ με επιστροφή το άτομο.Κράτηση μπορειτε να κάνετε από  την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βενετία 06/11 - 17:50
Βενετία - Αθήνα 10/11 - 08:45


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μόνο χειραποσκευή μέγιστου βάρους 10 κιλών. Διαστάσεις 55cm x 40cm x 20cm.
ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Hotel Canal and Walter είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά της Βενετίας ,ακριβώς πάνω στο Μεγάλο Κανάλι, σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια απέναντι από το κανάλι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Santa Lucia, ο οποίος προσφέρει εύκολες μετακινήσεις για την εξερεύνηση της Βενετίας. 

Τα πλωτά λεωφορεία απέχουν μόλις 2 λεπτά με τα πόδια και είναι ιδανικά για να επισκεφθείτε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της Βενετίας, με δρομολόγια προς τα νησιά και όλη την πόλη. Μπορείτε να εξερευνήσετε ένα μεγάλο μέρος της Βενετίας με τα πόδια. 

Το ξενοδοχείο έχει μεγάλη έκπτωση αν κάνετε κράτηση σήμερα και αγγίζει το 78% για αυτές τις ημερομηνίες.Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 192€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 06/11
Check out 10/11

*Αν δεν εμφανίζεται έκπτωση ,κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.

*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 88€
•Ξενοδοχείο: 192€
•ΣΥΝΟΛΟ: 280€ / 2 = 140€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال