ΡΩΜΗ - ΠΑΡΙΣΙ 170€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Συνδυάστε δύο προορισμούς σε ένα ταξίδι.Ταξιδέψτε σε Ρώμη και Παρίσι για 5 μέρες τον Νοέμβριο ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 3 αστέρων κοντά στο κεντρο. Τελική τιμή 170€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 17/11 με 21/11 και θα μείνετε από δύο βράδια σε κάθε πόλη.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (16/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 73€ το άτομο συνολικά για τρεις πτήσεις.Θα πρέπει να κάνετε 3 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Ρώμη 17/11 - 16:10 (27€)
Ρώμη - Παρίσι 19/11 - 06:30 (22€)
Παρίσι - Θεσσαλονίκη 21/11 - 12:20 (24€)

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης.

*Το αεροδρόμιο στο Παρίσι βρίσκεται στο Μπωβαί.Στο Παρίσι θα πάτε με λεωφορείο το οποίο βρίσκεται απέξω από το τέρμιναλ και κάνει περίπου 1ω10λ.Το κόστος του εισιτηρίου ξεκινάει απο 15€ η διαδρομή ,περισσότερες πληροφορίες εδώ



ΔΙΑΜΟΝΗ 

Ρώμη
Το Hotel Gordon είναι 3 αστέρων και απέχει μόλις 200μ.από τον σιδηροδρομικό σταθμό Termini της Ρώμης.Το Κολοσσαίο είναι προσβάσιμο σε 20 λεπτά με τα πόδια.Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους ,δωρεάν wifi ,στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.Η τιμή του για δυο βραδια είναι στα 75€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



Παρίσι
Το Modern Hotel Montmartre είναι 3 αστέρων και βρίσκεται κοντά στην Μονμάρτρη και το Μουλέν Ρουζ.Ο πύργος του Άιφελ είναι περίπου 20 λεπτά μακριά με το μετρό.Η τιμή του για δυο βράδια είναι στα 119€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Κάνε κράτηση εδώ

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 146€€
•Ξενοδοχεία: 189€
•ΣΥΝΟΛΟ: 335€ / 2 = 167,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Και μην ξεχνάτε πως από 15/06 μιλάτε και σερφάρετε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  σαν να είστε Ελλάδα ,περισσότερα εδώ

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال